Στιλ Καμίλα: Λευκή μίνιμαλ επισημότητα

Στιλ Καμίλα: Λευκή μίνιμαλ επισημότητα

Η πρώτη εμφάνιση της Δούκισσας της Κορνουάλης ήταν λιτή και κλασική - Λευκό φόρεμα με διακριτικά αξεσουάρ - Λουκ απόλυτα προσαρμοσμένο στην ηλιόλουστη Αθήνα

kamilla
Λευκό φόρεμα σε μίνιμαλ και χαλαρή γραμμή με τρουά-κάρ μανίκια επέλεξε η Καμίλα, Δούκισσα της Κορνουάλης για την πρώτη της εμφάνιση στην Αθήνα.

Σε ό,τι αφορά στα υποδήματά της, με μια λεπτή χρωματική διαφοροποίηση, η Καμίλα πάτησε στο κόκκινο χαλί με εκρού δίχρωμες γόβες. Κρατούσε επίσης μπεζ τσάντα τύπου clutch.

Ως προς τα κοσμήματα, η Καμίλα φαίνεται ότι έδωσε έμφαση στο «τσόκερ», το βαρύτιμο περιλαίμιο από αρκετές σειρές μαργαριταριών. Εξυπακούεται ότι επέλεξε ασορτί ενώτια.

Γενικώς θα έλεγε κανείς ότι η Δούκισσα της Κορνουάλης κινήθηκε σε στυλιστικά ασφαλές έδαφος, δεδομένης και της αδυσώπητης ηλιοφάνειας του μαγιάτικου μεσημεριού στο κέντρο της Αθήνας.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται οι επόμενες ενδυματικές επιλογές της Καμίλα και η προσαρμογή που θα υπάρξει αναλόγως των εκδηλώσεων στις οποίες θα παραστεί κατά την τριήμερη επίσκεψή της στην Ελλάδα, στο πλευρό, βεβαίως, του Πρίγκηπα της Ουαλίας και συζύγου της, Καρόλου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης