Από την Τετάρτη οι «Πρωινές Διαδρομές» στο ΘΕΜΑ 104,6!

Από την Τετάρτη οι «Πρωινές Διαδρομές» στο ΘΕΜΑ 104,6!

Ο Βασίλης Αδαμόπουλος και η Νεφέλη Λυγερού από την Τετάρτη 2 Μαΐου και κάθε ημέρα στις 06:00-08:00 το πρωί, θα μοιράζονται τον πρώτο καφέ και την πρώτη καλημέρα με τους ακροατές του ΘΕΜΑ Radio

IMG_3774
Έχοντας αισίως κλέισει 12 χρονια επιτυχημένης ραδιοφωνικής πορείας, αποτελώντας καθημερινή παρέα χιλιάδων ακροατών σε όλη την Ελλάδα η ραδιοφωνική εκπομπή «Πρωινές Διαδρομές» βάζει για μια ακόμα φορά τα καλά της και σας επανασυστήνεται. Κάτω από την στέγη του ΘΕΜΑ Radio 104,6!

Ο Βασίλης Αδαμόπουλος και η Νεφέλη Λυγερού θα μοιράζονται τον πρώτο καφέ και την πρώτη καλημέρα μαζί σας. Με ενημέρωση, καλή μουσική, άπλετη δόση χιούμορ, άποψη, ψυχαγωγία, καλεσμένους και σκωπτική ματιά απέναντι στην καθημερινότητα, το νέο ραδιοφωνικό δίδυμο σχολιάζει την επικαιρότητα και ανοίγει την ημέρα, καθώς «κάθε αρχή είναι το ήμισυ του παντός».

Οι «Πρωινές Διαδρομές», διαχρονικές αλλά επίκαιρες, χωρίς μιζέρια και κολλήματα, διαδραστικές, άμεσες και αισιόδοξες θα είναι μαζί σας από την Τετάρτη 2 Μαΐου και κάθε ημέρα στις 06:00-08:00 το πρωί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης