Διπλό μπλόκο στους μεταφορείς δυο φορτίων με χασίς

Διπλό μπλόκο στους μεταφορείς δυο φορτίων με χασίς

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση των αρχών, συνέλαβαν δύο άτομα για διακίνηση χασίς - Τι εντοπίστηκε στα αυτοκίνητα 

kastoria_xasis
Πληροφορίες για ένα μίνι κομβόι που θα επιχειρούσε να εισάγει στη χώρα μεγάλες ποσότητες αλβανικού χασίς είχαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς και οργάνωσαν συντονισμένη επιχείρηση για να το εγκλωβίσουν, με την βοήθεια συναδέλφων τους της Δίωξης Ναρκωτικών Κοζάνης και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος.

Τα δύο ύποπτα Ι.Χ. αυτοκίνητα να κινούνται μαζί στον δρόμο από την Καστοριά προς την Κοζάνη, αλλά εγκλωβίστηκαν από τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν οι οδηγοί τους, ένας 40χρονος Έλληνας και ένας 39χρονος Αλβανός. Στο εσωτερικό του πρώτου οχήματος βρέθηκε ένας σάκος που περιείχε 24 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 25 κιλών και 270 γραμμαρίων και στο δεύτερο άλλοι δύο σάκοι που περιείχαν 48 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 48 κιλών και 150 γραμμαρίων.

Τα συνολικά 73 κιλά και 420 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης κατασχέθηκαν, όπως και τα δυο αυτοκίνητα, μαζί με τρία κινητά και τέσσερις κάρτες SIM που είχαν πάνω τους ο 40χρονος και ο 39χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση σε βαθμό κακουργήματος και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης