Άρειος Πάγος: Προαγωγές και μεταθέσεις εισαγγελέων - Όλα τα ονόματα

areios_pagos

Οι απόφάσεις ελήφθησαν από το 15μελές και 11μελές Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης 

Προαγωγές στους βαθμούς του Εισαγγελέα και του αντεισαγγελέα Εφετών έγιναν από το 15μελές και 11μελές Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης (Άρειος Πάγος), όπως παράλληλα έγιναν και μεταθέσεις εισαγγελέων Εφετών.

Ειδικότερα, στο βαθμό του εισαγγελέα Εφετών προάγονται οι αντεισαγγελείς Εφετών Ευδοκία Πούλου, Αχιλλέας Ζήσης, Ευριπίδης Νικολάου και Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος. Οι τέσσερεις νεοπροαχθέντες, με άλλη απόφαση του ΑΔΣ, τοποθετήθηκαν στην Αθήνα.

Παράλληλα, στο βαθμό του αντεισαγγελέα Εφετών προάγονται οι εισαγγελείς Πρωτοδικών, Αθηνά Προκοπίδου, Παντελής Μάτσικας, Θεοδώρα Μπότσα και Λάμπρος Τσόγκας.

Με άλλη απόφαση του 11μελούς ΑΔΣ μετατίθενται τρεις εισαγγελείς Εφετών ως εξής: Στη Θεσσαλονίκη ο Βασίλειος Χάνης, στη Λαμία ο Αριστοτέλης Χριστόπουλος και στο Βόρειο Αιγαίο ο Κωνσταντίνος Σαμαράς.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

astinomia_main

Να... προσέχουν τον εαυτό τους κάλεσε τους αστυνομικούς η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και εξήγγειλε την εφαρμογή δόγματος μηδενικής ανοχής - Οργή των αστυνομικών για τη στάση του υπουργείου στις προκλήσεις και την επιλογή να μην γίνουν συλλήψεις αντιεξουσιαστών στο Πρωτοδικείο

34
MANA_ISAAK

«Δολοφονήθηκαν για δεύτερη φορά τα παιδιά μας» δηλώνουν οι γονείς των Ισαάκ και Σολωμού - Άνοιξαν το μεσημέρι τα οδοφράγματα Δερύνειας και Λεύκας - Απλικίου , ενώ το Κυπριακό δεν έχει ακόμη λυθεί