«Στάση» στον Έβρο για πολύ χρήμα και λαθραία τσιγάρα!

euro

Σε επτά περιπτώσεις κατασχέθηκαν αδήλωτα μεγάλα χρηματικά ποσά πολλών χιλιάδων ευρώ

Σε μπαράζ συλλήψεων οδήγησαν οι έλεγχοι που έγιναν την τελευταία εβδομάδα από τους ελεγκτές της Δίωξης Λαθρεμπορίου, σε αυτοκίνητα που επιχείρησαν είσοδο στη χώρα. Σε επτά περιπτώσεις κατασχέθηκαν αδήλωτα μεγάλα χρηματικά ποσά.

Σε ένα αυτοκίνητο με νορβηγικές πινακίδες διαπιστώθηκε ότι ο Τούρκος οδηγός είχε κρυμμένες 155.000 νορβηγικές κορώνες και του επιβλήθηκε πρόστιμο 4.500 ευρώ. Η επιβάτιδα ενός Ι.Χ. με ελληνικές πινακίδες που προερχόταν από τη Γεωργία μετέφερε στην χειραποσκευή της 34.700 ευρώ που δεσμεύτηκαν και της επιβλήθηκε πρόστιμο 9.000 ευρώ.

Μια Ιρακινή επιβάτιδα λεωφορείου με προορισμό το Βέλγιο έκρυβε στη χειραποσκευή της 16.000 ευρώ και της επιβλήθηκε πρόστιμο 4.000 ευρώ. Τέλος, ο Τούρκος οδηγός ενός Ι.Χ. με ολλανδικές πινακίδες είχε κρυμμένα στις… κάλτσες του 26.500 ευρώ, από τα οποία εισπράχθηκαν ως πρόστιμο 7.000!

Δεν έλειψαν, όμως, και οι κατασχέσεις λαθραίων τσιγάρων. Σε ένα λεωφορείο που εκτελούσε δρομολόγιο Γεωργία- Ελλάδα, ο οδηγός είχε κρύψει σε διάφορα σημεία του 200 πακέτα τσιγάρων που εντόπισαν οι σκύλοι ανιχνευτές καπνικών ειδών και του επιβλήθηκε πρόστιμο 1.536 ευρώ.

Το ίδιο πρόστιμο επιβλήθηκε στον οδηγό ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου με ελληνικές πινακίδες, όταν στον χώρο κάτω από το αμάξωμα βρέθηκαν κρυμμένες 20 κούτες τσιγάρων. Ειδική κατασκευή κάτω από το αμάξωμα είχε και άλλο ένα Ι.Χ. με ελληνικές πινακίδες, όπου βρέθηκαν κρυμμένα220 πακέτα τσιγάρων και επιβλήθηκε πρόστιμο 1.685 ευρώ στον οδηγό.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Ρωσος

Πιστολερο???

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

zakinhtos-kare1

Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί τέσσερα άτομα - «Μετά τη σύλληψή τους μας απείλησαν ενώπιον των αστυνομικών ότι θα μας κάψουν ζωντανούς αν δεν αποσύρουμε τη μήνυση» λέει στο protothema.gr ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης

13