Γνωστό κλαμπ στη Μύκονο λειτουργεί... χωρίς πυρασφάλεια

Γνωστό κλαμπ στη Μύκονο λειτουργεί... χωρίς πυρασφάλεια

Στο πολυτελές αυτό κλαμπ πριν μερικές ημέρες επεβλήθη πρόστιμο 380.000 ευρώ από την Πολεοδομία Σύρου για πολεοδομικές παραβάσεις - Ήταν γνωστό για τα περίφημα «πάρτι με ναργιλέδες»

mykon_009
Χωρίς πυρασφάλεια λειτουργεί ένα από τα πιο γνωστά κλαμπ της Μυκόνου. Μάλιστα, το πολυτελές κλαμπ στο οποίο πριν μερικές ημέρες επεβλήθη πρόστιμο 380.000 ευρώ από την Πολεοδομία Σύρου για πολεοδομικές παραβάσεις και διαφήμιζε τα περίφημα «πάρτι με ναργιλέδες», όπως προκύπτει από έγγραφο της Πυροσβεστικής που αποκαλύπτει το protothema.gr, λειτουργεί από πέρυσι χωρίς να διαθέτει πιστοποιητικό πυροπροστασίας.

Μάλιστα, για την υπόθεση έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες αρχές, ενώ ο δικηγόρος και κάτοικος Μυκόνου κ. Στέλιος Γκαρίπης όπως δηλώνει στο protothema.gr θα προσφύγει μέσα στις επόμενες ημέρες με αναφορά του στην Εισαγγελία προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες για το γεγονός ότι δεν έχουν φροντίσει οι ιδιοκτήτες να εξασφαλίσουν τα συγκεκριμένα πιστοποιητικά.

Στελιος_Γκαριπης_δικηγορος


Κλείσιμο
«Δεν μπορεί κανείς να επιρρίψει ευθύνες για την "παθητικότητα" των περισσότερων να καταγγείλουν μια παρέα που έχει μοναδικό σκοπό το κέρδος, δεδομένου ότι ακόμα και η πιο τολμηρή φαντασία δεν μπορεί να συλλάβει το μέγεθος της παρανομίας της παρέας αυτής. Μιας παρέας που όταν αγόραζε τους εκατοντάδες ναργιλέδες για το πισίνα μπαρ και τα υπόγειά του δε σκέφτηκε το ενδεχόμενο ατυχήματος. Γι αυτό, στο ναργιλέ πισίνα μπαρ δε μιλούν για πυρασφάλεια. Ωστόσο, ένοχοι υπάρχουν» επισημαίνει.

Μάλιστα διευκρινίζει πως το κατάστημα θα έπρεπε ήδη εδώ και ένα χρόνο να έχει εξασφαλίσει πιστοποιητικό πυροπροστασίας για να μπορέσει να λειτουργήσει νόμιμα.


πιστοποιητικο_πυροσβεστικης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης