Αλεξανδρούπολη: Παραπλάνησαν την Αστυνομία αλλά δεν γλίτωσαν

Αλεξανδρούπολη: Παραπλάνησαν την Αστυνομία αλλά δεν γλίτωσαν

Είχαν αρπάξει από κατάστημα κινητά και άλλες συσκευές συνολικής αξίας 7.000 ευρώ 

4404783__1_
Το τηλεφώνημα που δέχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης το κέντρο της Άμεσης Δράσης στην Αλεξανδρούπολη για υποτιθέμενη διάρρηξη σε περιοχή εκτός της πόλης, αποδείχθηκε παραπλανητικό. Έγινε από έναν 30χρονο, μέλος σπείρας που ετοίμαζε άλλη διάρρηξη με πλούσια λεία σε ένα κατάστημα κινητής τηλεφωνίας!

Η εισβολή της σπείρας πέτυχε και τα μέλη της διέφυγαν με πλήθος κινητών και άλλων ηλεκτρονικών συσκευών συνολικής αξίας 7.000 ευρώ που άρπαξαν από το εσωτερικό του. Ωστόσο, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εξιχνίασαν την υπόθεση μέσα σε λίγες ώρες και συνέλαβαν τους τέσσερις Έλληνες δράστες ηλικίας 33, 30, 24 και 19 χρόνων. Στο σπίτι του 30χρονου, που φέρεται ως αρχηγός της σπείρας και έκανε το παραπλανητικό τηλεφώνημα, βρέθηκε το μεγαλύτερο μέρος των κλεμμένων συσκευών που αποδόθηκαν στο μαγαζί.

Ακόμη, στο σπίτι του 30χρονου κατασχέθηκαν 86 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ένας μεταλλικός τρίφτης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά, ενώ στα σπίτια των υπόλοιπων κατασχέθηκαν τρία διαρρηκτικά εργαλεία, ένας φακός και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης που τους άσκησε δίωξη κατά περίπτωση για σύσταση συμμορίας, διακεκριμένες κλοπές, ψευδή καταμήνυση και κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης