Καβάλα: Ανήλικοι Πακιστανοί οι άλλοι δύο ληστές του ζευγαριού

Καβάλα: Ανήλικοι Πακιστανοί οι άλλοι δύο ληστές του ζευγαριού

Πρόκειται για δύο 16χρονους Πακιστανούς, οι οποίοι δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη, αλλά οι έρευνες των αστυνομικών βρίσκονται σε εξέλιξη

astynomia
Γνωστά στους άντρες της Ασφάλειας είναι τα στοιχεία των δυο από τους τρεις αλλοδαπούς οι οποίοι επιτέθηκαν σε ένα ζευγάρι νεαρών Ελλήνων τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής του Πάσχα στην Καβάλα, και τους χτύπησαν για να αρπάξουν την τσάντα της κοπέλας!

Πρόκειται για δύο 16χρονους Πακιστανούς, οι οποίοι δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη, αλλά οι έρευνες των αστυνομικών βρίσκονται σε εξέλιξη και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας. Ήδη έχει συλληφθεί από το μεσημέρι της Κυριακής ένας 18χρονος ομοεθνής τους, ο οποίος αναγνωρίστηκε από τα θύματα.

Οι τρεις αλλοδαποί πλησίασαν την 19χρονη και τον 18χρονο φίλο της που επέστρεφαν από διασκέδαση στα σπίτια τους, τους χτύπησαν και κατάφεραν να πάρουν την τσάντα της νεαρής που είχε μέσα 90 ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα. Στην κατοχή του 18χρονου, όταν συνελήφθη, κατασχέθηκαν 85 ευρώ, τα οποία αποδόθηκαν στην 19χρονη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης