Τρεις ανήλικες ξάφριζαν μαγαζιά στο Ρέθυμνο

Τρεις ανήλικες ξάφριζαν μαγαζιά στο Ρέθυμνο

Μόλις έφυγαν η 15χρονη Αλβανίδα και οι δίδυμες 14χρονες από την Βρετανία, οι υπάλληλοι αντιλήφθηκαν ότι από τα ράφια που κοίταζαν είχαν κάνει φτερά διάφορα εμπορεύματα αξίας 100 ευρώ

rethclothes31
Η μια την άλλη κάλυπταν τρεις ανήλικες αλλοδαπές, ώστε να μπορούν να κλέβουν χωρίς να γίνονται αντιληπτές τα προϊόντα της αρεσκείας τους, από καταστήματα στα οποία τριγυρνούσαν παριστάνοντας ότι ενδιαφέρονταν να ψωνίσουν στο Ρέθυμνο. Όμως, τις πρόδωσαν οι κάμερες κλειστού κυκλώματος ενός μαγαζιού.

Μόλις έφυγαν η 15χρονη Αλβανίδα και οι δίδυμες 14χρονες από την Βρετανία, οι υπάλληλοι αντιλήφθηκαν ότι από τα ράφια που κοίταζαν είχαν κάνει φτερά διάφορα εμπορεύματα αξίας 100 ευρώ. Έτσι, ειδοποίησαν την Ασφάλεια και οι αστυνομικοί ζήτησαν να ελέγξουν το οπτικό υλικό που είχε καταγραφεί. Από εκεί και πέρα, ήταν θέμα χρόνου να εντοπιστούν οι ανήλικες δράστιδες και να συλληφθούν.

Μάλιστα, στην προανάκριση προέκυψε ότι είχαν ξαφρίσει είδη και από άλλο κατάστημα, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στην υπεύθυνη του μαγαζιού. Μαζί με τα τρία κορίτσια που κατηγορούνται για κλοπή, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης ο 58χρονος πατέρας των διδύμων και ο 47χρονος πατέρας της Αλβανίδας στους οποίους ασκήθηκε δίωξη για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης