Ρώσος πρέσβης στην Κύπρο: Προβοκάτσια η υπόθεση Σκριπάλ

osatsi_099

Ο κ. Οσάτσι είπε ακόμη ότι «θα απαντήσουμε στις απελάσεις. Χθες απαντήσαμε στους Αμερικανούς, 60 Αμερικανοί διπλωμάτες φεύγουν από τη Ρωσία. Θα απαντήσουμε και στους Ευρωπαίους»

O πρέσβης της Ρωσίας στη Λευκωσία, Στάνισλαβ Οσάτσι, δήλωσε πως στη Ρωσία δεν έχει προσκομιστεί κανένα αποδεικτικό στοιχείο σε ό,τι αφορά την επίθεση εναντίον του Σεργκέι Σκριπάλ και της κόρης του Γιούλια και θεωρεί ότι πρόκειται για προβοκάτσια που στρέφεται εναντίον της.

Ο κ. Οσάτσι ανέφερε ότι οι Ρώσοι δεν ξέρουν τίποτα περαιτέρω απ’ ό,τι ξέρουν όλοι οι άλλοι.
Νομίζετε, διερωτήθηκε, «πως μας ενημέρωσαν οι Βρετανοί»;, για να δώσει αμέσως μετά την απάντηση ότι «όχι».

«Ό,τι είπε η Τερέζα Μέι στη Βουλή, αυτό ακούσαμε, δεν έχουμε κανένα άλλο στοιχείο και ακούμε μόνο επικρίσεις», είπε και διερωτήθηκε πως γίνεται να γίνονται απελάσεις όταν «δεν μας παραχώρησαν κανένα στοιχείο, καμιά απόδειξη, τίποτα απολύτως προς αυτή την κατεύθυνση».

«Ακούσαμε πρώτα πως το δηλητήριο ήταν στις αποσκευές, ήταν στο αυτοκίνητο, τώρα στην πόρτα, αλλάζουν τα στοιχεία».

Εμείς, ανέφερε, «νομίζουμε πως είναι απλή προβοκάτσια, στραμμένη κατά της Ρωσίας».

Ο κ. Οσάτσι είπε ακόμη ότι «θα απαντήσουμε στις απελάσεις. Χθες απαντήσαμε στους Αμερικανούς, 60 Αμερικανοί διπλωμάτες φεύγουν από τη Ρωσία. Θα απαντήσουμε και στους Ευρωπαίους».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

turia

 Υπουργός παρέθεσε τα… επιτεύγματα της Κυβέρνησης, αλλά δεν έδωσε λύσεις στα αιτήματά τους και έτσι από τη Δευτέρα ανακοίνωσαν κινητοποιήσεις με αρχή τη Θεσσαλία. «Οι απαντήσεις που πήραµε όχι µόνο δεν µας ικανοποιούν αλλά δείχνουν ότι η κυβέρνηση έχει κάνει την επιλογή της να µην στηρίξει τον αγροτικό τοµέα»