Ρώσος πρέσβης στην Κύπρο: Προβοκάτσια η υπόθεση Σκριπάλ

osatsi_099

Ο κ. Οσάτσι είπε ακόμη ότι «θα απαντήσουμε στις απελάσεις. Χθες απαντήσαμε στους Αμερικανούς, 60 Αμερικανοί διπλωμάτες φεύγουν από τη Ρωσία. Θα απαντήσουμε και στους Ευρωπαίους»

O πρέσβης της Ρωσίας στη Λευκωσία, Στάνισλαβ Οσάτσι, δήλωσε πως στη Ρωσία δεν έχει προσκομιστεί κανένα αποδεικτικό στοιχείο σε ό,τι αφορά την επίθεση εναντίον του Σεργκέι Σκριπάλ και της κόρης του Γιούλια και θεωρεί ότι πρόκειται για προβοκάτσια που στρέφεται εναντίον της.

Ο κ. Οσάτσι ανέφερε ότι οι Ρώσοι δεν ξέρουν τίποτα περαιτέρω απ’ ό,τι ξέρουν όλοι οι άλλοι.
Νομίζετε, διερωτήθηκε, «πως μας ενημέρωσαν οι Βρετανοί»;, για να δώσει αμέσως μετά την απάντηση ότι «όχι».

«Ό,τι είπε η Τερέζα Μέι στη Βουλή, αυτό ακούσαμε, δεν έχουμε κανένα άλλο στοιχείο και ακούμε μόνο επικρίσεις», είπε και διερωτήθηκε πως γίνεται να γίνονται απελάσεις όταν «δεν μας παραχώρησαν κανένα στοιχείο, καμιά απόδειξη, τίποτα απολύτως προς αυτή την κατεύθυνση».

«Ακούσαμε πρώτα πως το δηλητήριο ήταν στις αποσκευές, ήταν στο αυτοκίνητο, τώρα στην πόρτα, αλλάζουν τα στοιχεία».

Εμείς, ανέφερε, «νομίζουμε πως είναι απλή προβοκάτσια, στραμμένη κατά της Ρωσίας».

Ο κ. Οσάτσι είπε ακόμη ότι «θα απαντήσουμε στις απελάσεις. Χθες απαντήσαμε στους Αμερικανούς, 60 Αμερικανοί διπλωμάτες φεύγουν από τη Ρωσία. Θα απαντήσουμε και στους Ευρωπαίους».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

nearos-patra

Ο νεαρός εντοπίστηκε αρχικά στις 7.30 το απόγευμα από γυναίκα κάτοικο της περιοχής η οποία είχε βγάλει βόλτα τα σκυλιά της στο βουνό της Γούβας. Όπως δήλωσε η γυναίκα στο thebest.gr, τα σκυλιά της τον εντόπισαν και άρχισαν να γαυγίζουν. Είχε αίματα και η κοπέλα τον ρώτησε αν χρειάζεται βοήθεια και την ευχαρίστησε

sot22

Αναμένουμε λοιπόν και από τις άλλες πλευρές την υλοποίηση των υποχρεώσεών τους στην κατεύθυνση του αρχικού σκοπού του Τηλεμαραθωνίου, αποφεύγοντας τα όποια γραφειοκρατικά εμπόδια