Τρίκαλα: Για παραχάραξη και αρχαιοκαπηλία διωκόταν ο αυτόχειρας

Τρίκαλα: Για παραχάραξη και αρχαιοκαπηλία διωκόταν ο αυτόχειρας

Προτίμησε να φύγει από τη ζωή, παρά να λογοδοτήσει στην δικαιοσύνη για τις βαριές κατηγορίες που αντιμετώπιζε

Τρίκαλα: Για παραχάραξη και αρχαιοκαπηλία διωκόταν ο αυτόχειρας
Προτίμησε να φύγει από τη ζωή, παρά να λογοδοτήσει στην δικαιοσύνη για τις βαριές κατηγορίες που αντιμετώπιζε, ο 58χρονος που αυτοκτόνησε στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων κόβοντας την καρωτίδα του με αιχμηρό αντικείμενο, για το οποίο ερευνάται πώς βρέθηκε στα χέρια του!

Ο αυτόχειρας ήταν ένας από τους τρεις Έλληνες, δύο 58χρονους και έναν 41χρονο, που είχαν συλληφθεί την περασμένη Πέμπτη μαζί με έναν 36χρονο Αλβανό στα Τρίκαλα, όταν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σταμάτησαν για έλεγχο το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν. Αρχικά, είχαν βρεθεί στην κατοχή τους ένα τσιγαριλίκι και ένας ανιχνευτής μετάλλων, αλλά στην Ασφάλεια όπου προσήχθησαν για την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι ήταν έτοιμοι να ρίξουν49 πλαστά χαρτονομίσματα των 100 ευρώ στην αγορά της πόλης!

Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών είχε ασκήσει δίωξη σε βάρος των τεσσάρων για παραχάραξη, παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών και περί προστασίας αρχαιοτήτων καθώς, στο σπίτι του 58χρονου κατασχέθηκαν αρχαία νομίσματα που προέρχονταν από λαθρανασκαφές. Όλοι πήραν προθεσμία και επρόκειτο να απολογηθούν σήμερα στον ανακριτή.

Όμως, ο 58χρονος φαίνεται πως δεν άντεξε το ενδεχόμενο της προφυλάκισης και αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του. Οι αστυνομικοί τον βρήκαν νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος στο δάπεδο του κελιού του. Ήδη, έχει διαταχθεί έρευνα για την απόδοση ευθυνών στους φρουρούς των κρατητηρίων, σχετικά με το πώς κατάφερε να περάσει το αιχμηρό αντικείμενο που χρησιμοποίησε χωρίς να εντοπιστεί κατά την σωματική έρευνα που του έγινε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης