ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης για τις επιθέσεις: Να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη οι δράστες

ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης για τις επιθέσεις: Να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη οι δράστες

«Τέτοιες επιθέσεις εκτός από επικίνδυνες είναι και εγκληματικές» 

Ο ΣΥΡΙΖΑ
Θεσσαλονίκης καταδικάζει τις επιθέσεις που σημειώθηκαν εναντίον της πρυτανείας του ΠΑΜΑΚ, εργαζομένων και εξοπλισμού της Δημοτικής Τηλεόρασης και του κτιρίου της ΕΣΗΕΜ-Θ.

«Τέτοιες επιθέσεις σε χώρους οι οποίοι συμβολίζουν την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και την ελευθερία του Τύπου, μόνον ως επιθέσεις εναντίον της Δημοκρατίας μπορούν να χαρακτηριστούν» υπογραμμίζει στην ανακοίνωση που εξέδωσε.

«Όταν μάλιστα στρέφονται και εναντίον ανθρώπων -όπως συνέβη με τον εργαζόμενο στη Δημοτική Εταιρία Πληροφόρησης και Θεάματος- εκτός από επικίνδυνες είναι και εγκληματικές» προσθέτει.

«Οι αρμόδιες αρχές οφείλουν να εντοπίσουν άμεσα τους δράστες και να τους οδηγήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης» συμπληρώνει.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Καλημέρα

Καλό μήνα 1 Απριλίου σήμερα

Αλέξανδρος

Και βέβαια μετά να βγαίνει όλος ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τους συνεργαζόμενους και να βρίζει την Αστυνομία που τους συλλαμβάνει και την Δικαιοσύνη για την όποια ποινή επιβάλλει "Δικά μας παιδιά".

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kouklatzisgoneis15518

Ο  Νίκος Κούκλατζης και η σύζυγός του Σοφία εκφράζουν ένα δημόσιο ευχαριστώ σε όλους όσοι τους στήριξαν στην περιπέτειά τους αλλά και σε όσους συνέβαλαν στην απελευθέρωση του  γιου τους