Οπαδοί της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ συναντήθηκαν στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου, στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας και υπήρξαν επεισόδια, κατά τη διάρκεια των οποίων τραυματίστηκαν ελαφρά δύο άτομα.
Όλα ξεκίνησαν όταν δύο λεωφορεία με οπαδούς του ΠΑΟΚ σταμάτησαν στον Άγιο Κωνσταντίνο. Λίγο αργότερα, στο ίδιο σημείο έκανε στάση και λεωφορείο με οπαδούς της ΑΕΚ.
Μόλις οι πρώτοι αντιλήφθηκαν το λεωφορείο με τους οπαδούς της Ένωσης, επικράτησε πανδαιμόνιο με αντικείμενα να εκτοξεύονται ενώ οπαδοί χτυπούσαν με καρέκλες το λεωφορείο. Από την επίθεση το παρμπρίζ του λεωφορείου καταστράφηκε.
Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που του παρείχε τις πρώτες βοήθειες σε έναν εκ των τραυματιών.
Η ΕΛΑΣ διεξάγει έρευνες για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δραστών.
Σημειώνεται ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ ταξίδευαν στην Αθήνα για το ποδοσφαιρικό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ενώ οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έφταναν στην πρωτεύουσα για αγώνα futsal.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.