Την ανάκληση της παραίτησής του αποφάσισε ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιά

Την ανάκληση της παραίτησής του αποφάσισε ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιά

Στην επιστολή του προς τον υπουργό Παιδείας εκφράζει την ελπίδα ότι θα συνεχίσουν να έχουν «μια ομαλή και εποικοδομητική συνεργασία προς όφελος του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής»

Την απόφαση να αποσύρει την παραίτησή του γνωστοποίησε ο πρύτανης του ΤΕΙ Πειραιά, Βρυζίδης Λάζαρος, με επιστολή που έστειλε στον υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστα Γαβρόγλου.

Στην επιστολή, εκφράζει την πεποίθηση ο κ. Βρυζίδης ότι «θα συνεχίσουμε να έχουμε μια ομαλή και εποικοδομητική συνεργασία προς όφελος του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής».

«Κινήσεις που στερούνται ψυχραιμίας και επικεντρώνουν την συζήτηση για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής αποκλειστικά στον τρόπο ένταξης των καθηγητών ΤΕΙ α' βαθμίδας στο νέο Πανεπιστήμιο, υποβαθμίζουν τη σημασία ενός πρωτοποριακού εγχειρήματος και δηλώνουν διαθέσεις υπονόμευσης του ακαδημαϊκού του χαρακτήρα. Αυτό σχολίασε το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και συμπλήρωσε ότι «το σημαντικότερο στοιχείο είναι ότι η ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής γίνεται πλέον πραγματικότητα».ΣΧΟΛΙΑ (1)

Ειρήνη Σάββα

Ποιο πανεπιστήμιο Πειραιά; Ο τιτλος σας έχει λάθος. Του ΑΕΙ Πειραιά τ.τ ηταν η είναι πρύτανης ο Λάζαρος.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης