Έσβησε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Αλειφερόπουλος

Έσβησε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Αλειφερόπουλος

«Έφυγε» σε ηλικία 47 ετών - Τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στην εφημερίδα «Δημοκρατία»

Έσβησε ο δημοσιογράφος  Δημήτρης Αλειφερόπουλος
Απεβίωσε, σήμερα, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Αλειφερόπουλος. O δημοσιογράφος άνηκε για χρόνια στο δυναμικό του ALPHA, ενώ τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στην εφημερίδα «Δημοκρατία» καλύπτοντας το κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ. 

Ο Δημήτρης Αλειφερόπουλος που νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό σε νοσοκομείο της Αθήνας, ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο 12χρονων δίδυμων παιδιών. 

Ο πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στο facebook για το θάνατο του Δημήτρη Αλειφερόπουλου: 


Κλείσιμο

Συλλυπητήρια του προέδρου της Βουλής για την απώλεια του δημοσιογράφου Δημήτρη Αλειφερόπουλου

Την οδύνη του για τον πρόωρο θάνατο του δημοσιογράφου του κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ Δημήτρη Αλειφερόπουλου εξέφρασε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης με την ακόλουθη δήλωσή του:

«Είναι μεγάλη η οδύνη της απώλειας του Δημήτρη Αλειφερόπουλου, ενός νέου ανθρώπου, συζύγου και πατέρα, τον οποίο γνώρισα προσωπικά μέσα από την καθημερινή παρουσία του στη Βουλή ως δημοσιογράφου του κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ. Ήταν ένας άοκνος εργάτης της ενημέρωσης, την οποία υπηρετούσε με επαγγελματισμό και ευπρέπεια, αλλά προπάντων ένας ευγενής άνθρωπος που σε κέρδιζε με την καλλιέργεια, τη σεμνότητα και τη θετική του διάθεση. Τα συλλυπητήριά μου στη σύζυγό του και τους οικείους του».


Θερμά συλλυπητήρια για τον θάνατο του Δημήτρη Αλειφερόπουλου, εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ

Τα βαθιά του συλλυπητήρια για τον θάνατο του δημοσιογράφου, Δημήτρη Αλειφεροπούλου, εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι μεγάλη η λύπη μας για το θάνατο του Δημήτρη Αλειφερόπουλου. Τον Δημήτρη τον γνωρίσαμε ως πολιτικό συντάκτη στο ρεπορτάζ του ΣΥΡΙΖΑ, πρώτα στον Alpha και, τον τελευταίο καιρό, στην εφημερίδα Δημοκρατία. Ήταν πάντα παρών, στις πολύωρες συνεδριάσεις, στις κομματικές συσκέψεις, στη Βουλή, στην Κουμουνδούρου και μετέπειτα και στο Μέγαρο Μαξίμου» αναφέρει στην ανακοίνωσή του.

Προσθέτει ότι ήταν «ένας ακούραστος εργάτης της δημοσιογραφίας, που υπηρέτησε το λειτούργημά του με επαγγελματισμό και με σεβασμό στη δημοσιογραφική δεοντολογία. Κυρίως, όμως, ήταν ένας ευγενής και όμορφος άνθρωπος, που αγαπούσε τη ζωή και την αντιμετώπιζε με αισιοδοξία και θετική διάθεση. Απευθύνουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους συναδέλφους του» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.


ΝΔ: Ο Δημήτρης υπήρξε ένας εξαιρετικός και πολύ αγαπητός συνάδελφος

Από το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση για τον θάνατο του δημοσιογράφου Δημήτρη Αλειφερόπουλου:

«Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε ότι έχασε τη μάχη για τη ζωή, μόλις στα 47 του χρόνια, ο Δημήτρης Αλειφερόπουλος.

Ο Δημήτρης υπήρξε ένας εξαιρετικός και πολύ αγαπητός συνάδελφος, που διακρίθηκε για το ήθος και τον επαγγελματισμό του.

Στους οικείους του εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια».

Το Ποτάμι: Ο Δημήτρης διακρινόταν για την ακεραιότητα, την ορθή κρίση και το ήθος του

«Ο Δημήτρης Αλειφερόπουλος μας άφησε λίγο μετά τον Βασίλη Μπεσκένη. Μια νέα θλιβερή είδηση για έναν νέο και δημιουργικό άνθρωπο που φεύγει τόσο νωρίς, μόλις στα 47 του χρόνια» αναφέρεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Ποτάμι.

«Τον Δημήτρη τον γνωρίσαμε από το πολιτικό ρεπορτάζ. Σε όλα τα μέσα που εργάστηκε, από τα έντυπα μέχρι την τηλεόραση, πάντα διακρινόταν για τον επαγγελματισμό του, την ορθή κρίση του, την ακεραιότητά του. Και βέβαια για το ήθος του- όμοιο απέναντι σε πολιτικούς και συναδέλφους. Θα μας λείψει. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του» καταλήγει η ανακοίνωση του Ποταμιού για τον θάνατο του Δημήτρη Αλειφερόπουλου.

ΔΗΜΑΡ: Δεν υπάρχουν λέξεις για το χαμό του Δημήτρη Αλειφερόπουλου

«Δεν υπάρχουν λέξεις για να απαλύνουν τον πόνο και τη θλίψη για το χαμό ενός ακόμη νέου ανθρώπου, του δημοσιογράφου Δημήτρη Αλιφερόπουλου. Ο Δημήτρης, ήταν  πολιτικός συντάκτης οποίος  διακρίθηκε για τον επαγγελματισμό του, την ευπρέπεια και την αγάπη για τον συνάδελφο του.  Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του» επισημαίνεται από τη Δημοκρατική Αριστερά για την απώλεια του Δημήτρη Αλειφερόπουλου.

Τον αποχαιρετούν συνάδελφοι και φίλοι 

Συνάδελφοι, φίλοι και συνεργάτες, με αναρτήσεις τους στο twitter και στο  facebook, συγκλονισμένοι από τον πρόωρο χαμό του Δημήτρη Αλειφερόπουλου, εκφράζουν την οδύνη τους. 
Όλοι έχουν να θυμηθούν κάτι από τη συνύπαρξή τους μαζί του στο ρεπορτάζ και όλοι να μιλούν για τον εξαιρετικό του χαρακτήρα, το χαμόγελό του και την αστείρευτη όρεξή του για ζωή. 
Δυστυχώς ο Δημήτρης έφυγε στα 47 του χρόνια, αφήνοντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό. 













Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης