Κρήτη: Πάνω από 350 κιλά ψάρια κατάσχεσε το λιμενικό από σκάφος

Κρήτη: Πάνω από 350 κιλά ψάρια κατάσχεσε το λιμενικό από σκάφος

Για αντικανονικά δίχτυα

Πάνω από 350 κιλά ψάρια κατάσχεσε το λιμενικό σώμα από σκάφος που μόλις είχε δέσει στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Οι άνδρες του λιμενικού προχώρησαν χθες το απόγευμα σε επιτόπιο έλεγχο στο σκάφος «Αντώνιος» και διαπίστωσε ότι έφερε αντικανονικό δίχτυ, το οποίο και κατασχέθηκε.

Παράλληλα, οι αρχές κατάσχεσαν όλα τα ψάρια που βρίσκονταν στα δίχτυα όπως γόπες, μαρίδες, μπακαλιάροι, χταπόδια, καλαμάρια, χάνοι, σουπιές, σκορπίνες, κουτσομούρες κ.ά.

Ήδη το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου κίνησε τη διαδικασία των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων, ενώ τα κατασχεθέντα αλιεύματα εκποιήθηκαν σε πρόχειρο πλειοδοτικό πλειστηριασμό.

Πηγή: www.cretapost.gr 

ΣΧΟΛΙΑ (2)

ΝΡΖΑ

ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΉΤΗ ΤΟΥ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΥ ΜΕΤΆ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΌ ΤΟ ΥΠΕΡΟΓΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΝΑ ΞΕΨΑΡΙΖΕΙ ΔΊΧΤΥΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΑΔΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΤΗΝ ΣΤΕΡΙΑ

Θάνος

Μπράβο στο λιμενικό του ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ που κάνει έλεγχους και μετά αναρωτιόμαστε γιατί δεν υπάρχουν ψάρια στις θάλασσες όχι κυρώσεις μόνο αλλά ένα γερο πρόστιμο.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

ygeia

Η συνεργασία μεταξύ του Ομίλου Υγεία και του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου υπογράφηκε την Τετάρτη στην Αίθουσα «Ν. Λούρος» του «ΜΗΤΕΡΑ», επισφραγίζοντας τη συμφωνία που αναμένεται να έχει θετικό αντίκτυπο τόσο στην επιμόρφωση των φοιτητών ιατρικής του κυπριακού πανεπιστημίου όσο και για το νοσοκομείο