«Βαποράκια» κοκαΐνης έπεσαν στην παγίδα αστυνομικών που παρίσταναν τους πλούσιους πελάτες

«Βαποράκια» κοκαΐνης έπεσαν στην παγίδα αστυνομικών που παρίσταναν τους πλούσιους πελάτες

Οι δύο Πακιστανοί έκαναν το «ντήλ» και μόλις τα χρήματα και τα ναρκωτικά άλλαξαν χέρια, οι αστυνομικοί όρμησαν πάνω τους και τους πέρασαν χειροπέδες

«Βαποράκια» κοκαΐνης έπεσαν στην παγίδα αστυνομικών που παρίσταναν τους πλούσιους πελάτες
Περιφερόντουσαν στα στενά της Μυκόνου και αναζητούσαν πελάτες με χοντρά πορτοφόλια για να «σπρώξουν» κοκαΐνη. Όμως τα δύο βαποράκια ναρκωτικών έπεσαν πάνω σε «ασφαλίτες» του τοπικού τμήματος που παρίσταναν τους τουρίστες, έκαναν το «ντήλ» και μόλις τα χρήματα και τα ναρκωτικά άλλαξαν χέρια, οι αστυνομικοί όρμησαν πάνω τους και τους πέρασαν χειροπέδες. 

Η σύλληψη των δύο αλλοδαπών Πακιστανικής καταγωγής έγινε λίγα λεπτά μετά τις 3 τα ξημερώματα στη Χώρα της Μυκόνου. Το «δίδυμο» των ντήλερς περιφέρονταν στα σοκάκια της Χώρας και φορτωμένοι με κόκα αναζητούσαν πελατεία για να προωθήσουν την «λευκή κυρία».

Δύο άνδρες του Α.Τ Μυκόνου, με πολιτικά που εκτελούσαν μυστική περιπολία «σκανάροντας» περίεργα πρόσωπα κινήσεις τους εντοπίζουν και αρχίζουν να τους παρακολουθούν διακριτικά. Κάποια στιγμή, τους πλησιάζουν και αρχίζουν να μιλούν αγγλικά μεταξύ τους. Τα «βαποράκια» τσίμπησαν και νομίζοντας ότι οι δύο «ασφαλίτες» είναι τουρίστες που αναζητούσαν ναρκωτικά, τους πιάνουν κουβέντα και τους προτείνουν να τους πασάρουν κοκαίνη έναντι 120 ευρώ το γραμμάριο.

Έτσι, μόλις κλείνουν τη συμφωνία και τους δίνουν τα χρήματα, τους ακινητοποιούν και πριν προλάβουν να αντιδράσουν τους περνούν χειροπέδες. Όπως διαπιστώθηκε ο ένας βρισκόταν εδώ και δύο μήνες στο νησί ενώ ο συνεργός του είχε έρθει πρόσφατα. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και στη σήμερα το πρωί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Σύρου. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης