Τρίκαλα: Εντομοαπωθητικό εξερράγη στο πρόσωπο γυναίκας

Τρίκαλα: Εντομοαπωθητικό εξερράγη στο πρόσωπο γυναίκας

Το αποτέλεσμα ήταν να υποστεί εγκαύματα στο πρόσωπο, τα χέρια και διάφορα άλλα σημεία του σώματός της

Τυχερή μέσα στην ατυχία της ήταν μια γυναίκα από την περιοχή Γριζάνο στη Φαρκαδόνα Τρικάλων, καθώς υπέστη σοβαρά εγκαύματα όταν εξερράγη στα χέρια της ένα εντομοαπωθητικό σπρέι, αλλά τουλάχιστον απέφυγε τα χειρότερα αφού δεν πειράχτηκαν τα μάτια της.

Η γυναίκα προσπάθησε να ραντίσει με το σπρέι μια σφηκοφωλιά, αλλά είχε αφήσει επί ώρες τη μεταλλική συσκευή κοντά σε ένα παράθυρο που έβλεπε ο ήλιος και μόλις πάτησε το κουμπί της πίεσης προκλήθηκε έκρηξη. Το αποτέλεσμα ήταν να υποστεί εγκαύματα στο πρόσωπο, τα χέρια και διάφορα άλλα σημεία του σώματός της.

Ωστόσο, η γυναίκα δεν κινδύνευσε να τυφλωθεί και μεταφέρθηκε από συγγενικά της πρόσωπα σε νοσοκομείο των Τρικάλων, όπου οι γιατροί της προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες και πλέον ακολουθεί θεραπεία για την επούλωση των εγκαυμάτων.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

defacer

Mιλάμε για μεγάαααλο ντουγάνι. Όλα αυτά τα σπρέι αναγράφουν και προειδοποιούν ηχηρά να μην αφήνονται εκτεθειμένα στον ήλιο και σε πηγές θερμότητας. Προφανώς δεν έδωσε σημασία, καλά να πάθει λοιπόν, ας πρόσεχε.

Ουδείς αλάνθαστος άνθρωπος

Σε δύσκολες στιγμές Καλητερα να σιωπούμε ,και να μην διδάσκουμε

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

foto-ministrise

Το αλβανικό υπουργείο Εξωτερικών καλεί την Ελλάδα να δει αντικειμενικά την πραγματικότητα, υποστηρίζει ότι αποτελεί πράδειγμα προς μίμηση ως προς τη συνύπαρξη με τη μειονότητα και καλεί όσους «νομίζουν ότι θίγονται» να προσφύγουν στα αρμόδια ευρωπαϊκά δικαστήρια