Ζευγάρι διακινούσε κοκαΐνη στα Ιωάννινα

Ζευγάρι διακινούσε κοκαΐνη στα Ιωάννινα

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών με την συνδρομή αστυνομικών της Τροχαίας έκαναν έρευνα στο όχημα και βρήκαν κρυμμένες στο εσωτερικό του δύο συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 25,3 γραμμαρίων

Ζευγάρι διακινούσε κοκαΐνη στα Ιωάννινα
Με μπλόκο στην Εγνατία Οδό στο ύψος του Δροσοχωρίου ακινητοποιήθηκε το Ι.Χ. αυτοκίνητο με το οποίο επέστρεφαν στην πόλη των Ιωαννίνων ένας νεαρός Αλβανός και η Ελληνίδα φίλη του, από την Θεσσαλονίκη όπου είχαν προμηθευτεί στην κοκαΐνη που σκόπευαν να διακινήσουν.

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών με την συνδρομή αστυνομικών της Τροχαίας έκαναν έρευνα στο όχημα και βρήκαν κρυμμένες στο εσωτερικό του δύο συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 25,3 γραμμαρίων. Έτσι, πέρασαν χειροπέδες στον 22χρονο αλλοδαπό και την 19χρονη σύντροφό του, ενώ κατέσχεσαν το αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών και δύο κινητά στις επαφές των οποίων εντόπισαν και τον προμηθευτή των ναρκωτικών.

Πρόκειται για έναν 25χρονο Αλβανό, για τη σύλληψη του οποίου οργανώθηκε επιχείρηση στην Θεσσαλονίκη, όπου κατοικεί. Στο σπίτι του κατασχέθηκαν μία συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 38,59 γραμμαρίων, άλλη μία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 4,53 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και 880 ευρώ προερχόμενα από τη διακίνηση των ναρκωτικών. Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων που τους άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για κατοχή και διάθεση εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης