Δεν άργησε να εντοπιστεί ο σύζυγος της 27χρονης γυναίκας που νοσηλεύεται με χτύπημα από σκεπάρνι στο χωριό Πέτρα της Πρέβεζας. Ο άντρας θεωρείται βασικός ύποπτος για τον τραυματισμό της γυναίκας.
Έπειτα από πολύωρες έρευνες της αστυνομίας ο 35χρονος προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Φιλιππιάδας.
Το χρονικό
Κλείσιμο
Σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Ιωαννίνων Γ. Χατζηκώστα νοσηλεύεται διασωληνωμένη 27χρονη γυναίκα, η οποία φέρει τραύμα από σκεπάρνι στο κεφάλι και βρέθηκε αναίσθητη, μέσα στο σπίτι της, στο χωριό Πέτρα της Πρέβεζας.
Τη νεαρή, μητέρα ενός 3χρονου παιδιού, εντόπισε χθες τη νύχτα αιμόφυρτη μέσα στην κουζίνα του σπιτιού της, συγγενικό της πρόσωπο και κάλεσε ασθενοφόρο. Αρχικά, η 27χρονη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Άρτας, αλλά, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιωαννίνων και εισήχθη στη ΜΕΘ.
Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό του συζύγου της 27χρονης, ο οποίος είναι άφαντος και θεωρείται βασικός ύποπτος για τον τραυματισμό της γυναίκας. Σημειώνεται πως ο 34χρονος που αναζητείται, πριν από έναν μήνα είχε συλληφθεί για εμπλοκή σε σπείρα διαρρηκτών στο Λούρο, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).