Οι αστυνομικοί μπήκαν στην εκκλησία όπου έπιασαν στα πράσα την 58χρονη γυναίκα και τον 38χρονο συνεργό της, οι οποίοι είχαν χώσει στη σχισμή του παγκαριού μια αυτοσχέδια τσιμπίδα
Μάνος Τσαγκαράκης
Το λάθος που έκανε ένα ζευγάρι ιερόσυλων, ήταν να… παρκάρει ακριβώς έξω από το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στην κοινότητα Καινούργιο του Δήμου Καμένων Βούρλων! Μάλιστα, μπήκαν στο μικρό ναό μέσα στη νύχτα, χωρίς να δουν ότι απέναντι βρίσκονταν… άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε.!
Οι αστυνομικοί περίμεναν για λίγο και μετά μπήκαν στην εκκλησία όπου έπιασαν στα πράσα την 58χρονη γυναίκα και τον 38χρονο συνεργό της, οι οποίοι είχαν χώσει στη σχισμή του παγκαριού μια αυτοσχέδια τσιμπίδα στην οποία είχαν τυλίξει κολλητική ταινία για να κολλάνε πάνω της τα κέρματα και τα χαρτονομίσματα!
Οι δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Λαμίας, όπου εξετάζονται για μια σειρά από παρόμοιες κλοπές που έχουν γίνει σε ξωκκλήσια και ναούς της Φθιώτιδας, πριν οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας κατηγορούμενοι για απόπειρα κλοπής.
Η πλατφόρμα «Zero Waste HORECA» αποτελεί πρότυπο καινοτομίας στον κλάδο Φιλοξενίας και Εστίασης, παρέχοντας τα εργαλεία και την έμπνευση για τη μείωση του συνολικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος μιας επιχείρησης
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.