Η Κλέλια Χατζηιωάννου πλήρωσε τον ΕΝΦΙΑ για το Χαμόγελο του Παιδιού

Η Κλέλια Χατζηιωάννου πλήρωσε τον ΕΝΦΙΑ για το Χαμόγελο του Παιδιού

Το μέλος της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας κάλυψε το ποσό των 53.313,31 ευρώ, καθώς, κατά την κυβέρνηση, δεν ήταν δυνατόν να μην πληρωθεί

Η Κλέλια Χατζηιωάννου πλήρωσε τον ΕΝΦΙΑ για το Χαμόγελο του Παιδιού
Το ποσό των 53.313,31 ευρώ προσέφερε στο Χαμόγελο του Παιδιού η Κλέλια Χατζηιωάννου, καλύπτοντας τον ΕΝΦΙΑ που κλήθηκε να καταβάλει η ΜΚΟ, με το τεράστιο έργο και την κοινωνική προσφορά.

Η κυρία Χατζηιωάννου, της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας, ανέλαβε την πρωτοβουλία να δώσει λύση σε ένα θέμα, το οποίο η κυβέρνηση είχε ξεκαθαρίσει πως δεν ήταν δυνατή η απαλλαγή του ιδρύματος από την υποχρέωση καταβολής του -μέχρι πριν τις εκλογές του 2015- άδικου και παράνομου φόρου ακινήτων.

Την αποπληρωμή του ΕΝΦΙΑ ανακοίνωσε το Χαμόγελο του Παιδιού με ανάρτηση στο σύνδεσμό του στο Facebook, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην κα Κλέλια Χατζηιωάννου. Για ακόμα μια φορά η κα Κλέλια Χατζηιωάννου βρέθηκε δίπλα μας κι έβαλε τέλος στην αγωνία μας για το πώς θα πληρώσουμε τον ΕΝΦΙΑ. 

Κλείσιμο
Κατανοώντας το δύσκολο έργο μας κι έχοντας γνωρίσει τα παιδιά μας καθώς και τις δράσεις μας, αποφάσισε να μας στηρίξει για άλλη μια φορά προσφέροντας το ποσό που αντιστοιχεί στην οφειλή του οργανισμού μας για τον ΕΝΦΙΑ. ''Το Χαμόγελο του Παιδιού'' ευχαριστεί θερμά την κα Χατζηιωάννου για την ευαισθησία της και για τη στήριξή της». 




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης