Χασισόδεντρα ύψους 4,60 μέτρων βρήκε η αστυνομία στο Ξηρόμερο

Χασισόδεντρα ύψους 4,60 μέτρων βρήκε η αστυνομία στο Ξηρόμερο

Οι αστυνομικοί εντόπισαν την φυτεία με τα 84 γιγαντιαία δενδρύλλια κάνναβης, που το μικρότερο είχε ύψος 1,20 μέτρο και τα μεγαλύτερα έφταναν ως τα 4,60 μέτρα! 

Χασισόδεντρα ύψους 4,60 μέτρων βρήκε η αστυνομία στο Ξηρόμερο
Μια μεγάλη χασισοφυτεία καλλιεργούσαν σε μια περιοχή του Ξηρόμερου Αιτωλοακαρνανίας δυο Έλληνες κτηνοτρόφοι, ένας από τους οποίους έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Ασφαλείας από τη Λευκάδα που πληροφορήθηκαν την δραστηριότητά τους.

Κατά την διάρκεια επιχείρησης, οι αστυνομικοί εντόπισαν την φυτεία με τα 84 γιγαντιαία δενδρύλλια κάνναβης, που το μικρότερο είχε ύψος 1,20 μέτρο και τα μεγαλύτερα έφταναν ως τα 4,60 μέτρα! Κατά την διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκε ο 41χρονος καλλιεργητής στο ποιμνιοστάσιό του όπου βρέθηκαν δυο δενδρύλλια σε κατάσταση αποξήρανσης, ενώ στο σπίτι του κατασχέθηκαν 224 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Ο 41χρονος οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας με την κατηγορία της καλλιέργειας ναρκωτικών, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για να εντοπίσουν και έναν 25χρονο κτηνοτρόφο, μαζί με τον οποίο φέρεται να είχε στήσει τη φυτεία.


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης