Άλλη μια σύλληψη για τον βιασμό της 14χρονης στη Λάρισα

Άλλη μια σύλληψη για τον βιασμό της 14χρονης στη Λάρισα

Πρόκειται για έναν 35χρονο Αλβανό ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας βάσει εντάλματος με της κατηγορίες του βιασμού και της αποπλάνησης

Άλλη μια σύλληψη για τον βιασμό της 14χρονης στη Λάρισα
Στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας βρίσκεται ο τέταρτος κατά σειρά κατηγορούμενος που συλλαμβάνεται για την φρικιαστική υπόθεση με την παράνομη κατακράτηση, τους βιασμούς και τον εξαναγκασμό στην πορνεία ενός 14χρονου κοριτσιού που αποκαλύφθηκε την περασμένη Πέμπτη.

Πρόκειται για έναν 35χρονο Αλβανό ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας βάσει εντάλματος με της κατηγορίες του βιασμού και της αποπλάνησης που εξέδωσε η Γ'  ανακρίτρια Πλημμελειοδικών Λάρισας, η οποία διενεργεί την τακτική ανάκριση για την συγκλονιστική υπόθεση. Ο αλλοδαπός πήρε προθεσμία για να απολογηθεί και ως τότε θα κρατείται.

Λίγο νωρίτερα, με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και  εισαγγελέα, είχαν οδηγηθεί στις φυλακές οι τρεις πρώτοι συλληφθέντες μετά τις απολογίες τους για τα βαρύτατα αδικήματα της μαστροπείας, του βιασμού, της σωματεμπορίας, της παράνομης κατακράτησης και αρπαγής ανήλικης. Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εντοπιστούν άλλα δυο άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση και φέρονται να βίασαν το 14χρονο κορίτσι.

Η ανήλικη το είχε σκάσει τον περασμένο Φεβρουάριο από το εκκλησιαστικό ίδρυμα όπου φιλοξενούνταν στα Γιαννιτσά Πέλλας από τότε που αφαιρέθηκε η επιμέλειά της από τη μητέρα της με δικαστική απόφαση. Στη Λάρισα συνάντησε τυχαία τον 56χρονο νονό της, συνταξιούχο υπάλληλος καθαριότητας του δήμου Τυρνάβου, που της γνώρισε έναν 55χρονο εποχικό συνάδελφό του. Αυτός τη φιλοξένησε για λίγο στο διαμέρισμά του και μετά νοίκιασε ένα άλλο στον τέταρτο όροφο της ίδιας πολυκατοικίας.

Το διαμέρισμα έγινε κολαστήριο για την 14χρονη, αφού οι τρεις άνδρες (ο νονός της και ο 55χρονος είναι και πολύτεκνοι) την κρατούσαν φυλακισμένη και τη βίαζαν διαδοχικά, αφού πρώτα της έδεσαν χέρια και πόδια και τη φίμωσαν! Στη συνέχεια, την εξέδιδαν σε μεσήλικες άνδρες και μάλιστα την υποχρέωναν να έρχεται σε επαφή με πέντε ή και περισσότερους κάθε μέρα! Το πληγωμένο κορίτσι υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα αποφασιστεί πού θα φιλοξενηθεί, με το «Χαμόγελο του Παιδιού» να έχει εκδηλώσει την πρόθεσή του να της παράσχει στέγη και φροντίδα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης