Λάρισα: Ο μαστροπός της 14χρονης ήταν ο νονός της

Λάρισα: Ο μαστροπός της 14χρονης ήταν ο νονός της

Συγκλονίζει η ιστορία της ανήλικης κοπέλας - Ο 56χρονος την είχε απαγάγει στα μέσα Αυγούστου - Ο 55χρονος συνεργός του την κρατούσε φυλακισμένη και την εξέδιδε σε τουλάχιστον τέσσερις «πελάτες»

Λάρισα: Ο μαστροπός της 14χρονης ήταν ο νονός της
Τέλος δόθηκε χθες στη φρίκη και στην κτηνωδία που έζησε για 15 περίπου ημέρες στην Λάρισα, ένα ανήλικο κορίτσι, μόλις 14 ετών, αφού δύο άνδρες, ο ένας μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ήταν νονός της, την εξέδιδαν σε «πελάτες» και την κρατούσαν έγκλειστη σε διαμέρισμα, συνελήφθησαν από την Αστυνομία.

Οι δύο μαστροποί, 55 και 56 ετών, που έχουν συλληφθεί και απολογούνται σήμερα, φέρονται ότι βίαζαν συστηματικά την 14χρονη, την οποία ο 55χρονος είχε «φυλακίσει», από τα μέσα Αυγούστου.
   
Σύμφωνα με το «onlarissa.gr» η ανήλικη η οποία κατάγεται από χωρίο κοντά στη Λάρισα μέχρι το περασμένο χειμώνα, φιλοξενούνταν σε εκκλησιαστικό ίδρυμα της Βορείου Ελλάδος, καθώς η μητέρα της είχε χάσει την επιμέλειά της.

Κλείσιμο
Μάλιστα η 14χρονη που είναι παιδί πολυμελούς οικογένειας- σύμφωνα με αστυνομικές πηγές -δραπέτευσε από το ίδρυμα πριν από αρκετούς  μήνες και από τότε αναζητούνταν από την αστυνομία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η 14χρονη μετά το ίδρυμα ήρθε στην Λάρισα και ο 55χρονος εκμεταλλευόμενος την συγγένεια που είχε με την ανήλικη κατάφερε να την πλησιάσει και παρά την θέλησή της, από κοινού με τον 56χρονο συνεργό του να την απαγάγουν και να την αναγκάσουν σε ασελγείς πράξεις.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες και ήδη έχουν εντοπισθεί «πελάτες», οι οποίοι συμμετείχαν στον κατ΄επανάληψη βιασμό της 14χρονης, όσο η κοπέλα κρατείτο στο διαμέρισμα από τους δύο Έλληνες μαστροπούς.

Από τους «πελάτες», έχουν ταυτοποιηθεί τρεις Έλληνες και ένας Αλβανός. Σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία και αντιμετωπίζουν την κατηγορία του βιασμού.  


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης