Κέρκυρα: Αναστέλλεται η άσκηση καθηκόντων του παιδόφιλου δασκάλου

Κέρκυρα: Αναστέλλεται η άσκηση καθηκόντων του παιδόφιλου δασκάλου

Την απόφαση υπέγραψε ο υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης - Ο εκπαιδευτικός συνελήφθη επ' αυτοφώρω  για πράξεις σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος ανηλίκων

Κέρκυρα: Αναστέλλεται η άσκηση καθηκόντων του παιδόφιλου δασκάλου
Την απόφαση για αναστολή άσκησης καθηκόντων εκπαιδευτικού σε δημοτικό σχολείο της Κέρκυρας, ο οποίος κατηγορείται για ασελγείς πράξεις εις βάρος ανηλίκων, υπέγραψε ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Νίκος Φίλης.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας «η απόφαση ελήφθη για λόγους επιτακτικού δημοσίου συμφέροντος και ειδικότερα, επειδή συνελήφθη επ' αυτοφώρω από την Ελληνική Αστυνομία για πράξεις σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος μαθήτριας του σχολείου όπου υπηρετούσε».

Η δράση του εκπαιδευτικού αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελίες γονιών, ότι ο ίδιος προέβη κατ’ επανάληψη σε ασελγείς και ακόλαστες πράξεις σε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών τους. 

Ο δάσκαλος, σύμφωνα με τη δικογραφία, βαρύνεται με τις κατηγορίες της «αποπλάνησης και κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια».

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας που πραγματοποίησε την έρευνα, διερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες συναφείς πράξεις.
Κλείσιμο

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης