Ελεύθεροι οι τρεις ανήλικοι συλληφθέντες στα επεισόδια στα Εξάρχεια

Ελεύθεροι οι τρεις ανήλικοι συλληφθέντες στα επεισόδια στα Εξάρχεια

Αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν και υποστήριξαν ότι δεν είχαν λάβει μέρος στα επεισόδια ούτε έχουν σχέση με τον αντιεξουσιαστικό χώρο

Ελεύθεροι οι τρεις ανήλικοι συλληφθέντες στα επεισόδια στα Εξάρχεια
Με την υποχρέωση να εμφανίζονται σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους ελεύθεροι αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους στην 14η τακτική ανακρίτρια οι τρεις ανήλικοι που είχαν συλληφθεί κατά τα επεισόδια στα Εξάρχεια, την περασμένη Κυριακή.

Σε βάρος των τριών ανηλίκων είχε ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για κατηγορίες όπως εκρήξεις, κατοχή εκρηκτικών και εμπρησμό.

Κατά τη διάρκεια των απολογιών τους, σύμφωνα με πληροφορίες οι τρεις κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν και φέρονται να υποστήριξαν ότι δεν είχαν λάβει μέρος στα επεισόδια ούτε έχουν σχέση με τον αντιεξουσιαστικό χώρο. Όπως φέρονται να ανέφεραν βρίσκονταν στα Εξάρχεια καθώς εγκλωβίστηκαν στην περιοχή μετά το τέλος της πορείας, που έγινε στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Εν τω μεταξύ, ελεύθερος χωρίς να του επιβληθεί κανένας όρος αφέθηκε μετά την απολογία του και ένας 22χρονος. Πρόκειται για τον νεαρό που είχε συλληφθεί στην οδό Στουρνάρη το βράδυ της Κυριακής.
Κλείσιμο

Οι απολογίες των υπολοίπων συλληφθέντων στα επεισόδια της περασμένης Κυριακής θα συνεχιστούν αύριο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης