Τρίπολη: Μετανιωμένος δηλώνει ο πατέρας που είχε σκοτώσει τον γιο του το καλοκαίρι του 2014

Τρίπολη: Μετανιωμένος δηλώνει ο πατέρας που είχε σκοτώσει τον γιο του το καλοκαίρι του 2014

Ο ηλικιωμένος στην απολογία σημείωσε ότι δεν ήθελε να σκοτώσει το παιδί του, ενώ είπε πως δεν έβαλε αυτός φωτιά για να κάψει το πτώμα, αλλά αυτή προκλήθηκε μόνη της εξαιτίας της παλαιότητας του αυτοκινήτου

Τρίπολη: Μετανιωμένος δηλώνει ο πατέρας που είχε σκοτώσει τον γιο του το καλοκαίρι του 2014
Μετανιωμένος εμφανίστηκε στην απολογία του ο πατέρας, για την δολοφονία του 40χρονου γιου του το δεκαπενταύγουστο του 2014 στο Άστρος Κυνουρίας.

Η ακροαματική διαδικασία συνεχίστηκε την Τετάρτη στο Κακουργιοδικείο Τρίπολης με κατάθεση του ιατροδικαστή, των υπολοίπων μαρτύρων και την απολογία του κατηγορούμενου και διακόπηκε για να συνεχιστεί στις 11 Δεκεμβρίου.

Στην συνεδρίαση οι μάρτυρες που εξετάστηκαν έκαναν λόγο για μια ήσυχη οικογένεια η οποία δεν είχε απασχολήσει την τοπική κοινωνία ποτέ και με τον 40χρονο γυμναστή να μην έχει πολλές επαφές με το χωριό.

Κλείσιμο
Ο ιατροδικαστής επεσήμανε ως αιτία θανάτου τις κακώσεις στο θώρακα από πυροβόλο όπλο. Σημείωσε πως έκανε νεκροψία σε απανθρακωμένο πτώμα στα κάτω άκρα και ανέφερε επίσης ότι βρήκε στα πνευμόνια υπολείμματα ουσίας που προέρχονται όταν κάποιος προσπαθεί να αναπνεύσει σε περιβάλλον με καπνό και σε ποσοστό 44,5%.

Ακόμη παρουσιάστηκε έγγραφο σύμφωνα με το οποίο είχε γίνει προσπάθεια για εγκλεισμό του γυμναστή σε ψυχιατρικό κατάστημα για νοσηλεία στο παρελθόν, αλλά απετράπη από το οικογενειακό περιβάλλον.

Ο ηλικιωμένος στην απολογία σημείωσε ότι δεν ήθελε να σκοτώσει το παιδί του, ενώ είπε πως δεν έβαλε αυτός φωτιά για να κάψει το πτώμα, αλλά αυτή προκλήθηκε μόνη της εξαιτίας της παλαιότητας του αυτοκινήτου. Ακόμη, απαντώντας στις ερωτήσεις της έδρας, τόνισε πως μόνος του και χωρίς βοήθεια από κανένα άλλο πρόσωπο μετέφερε το άψυχο κορμί του παιδιού του στο σημείο όπου βρέθηκε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης