Ηλεία: Βρήκε μέσα στο σπίτι της οπλισμένο κλέφτη

Ηλεία: Βρήκε μέσα στο σπίτι της οπλισμένο κλέφτη

Αξέχαστη θα μείνει σε μια νεαρή γυναίκα η τρομακτική εμπειρία που βίωσε την ώρα που μαγείρευε στο σπίτι της

Μπήκε στο σχολείο και έκλεψε την τσάντα καθηγήτριας
Αξέχαστη θα μείνει σε μια νεαρή γυναίκα η τρομακτική εμπειρία που βίωσε την ώρα που μαγείρευε στο σπίτι της, όταν βρέθηκε ξαφνικά αντιμέτωπη με ένα νεαρό διαρρήκτη που είχε τρυπώσει αθόρυβα και ήταν οπλισμένος με το… δικό της κυνηγετικό όπλο!

Ο δράστης μπήκε κρυφά από μια μπαλκονόπορτα στο σπίτι στην περιοχή της Αμαλιάδας, την ώρα που η 33χρονη γυναίκα βρισκόταν στην κουζίνα. Χωρίς να τον αντιληφθεί, άρπαξε το πορτοφόλι της και το κυνηγετικό δίκαννο που βρήκε σε μια ντουλάπα. Τη στιγμή που ετοιμαζόταν να φύγει από τον ίδιο «δρόμο», όμως, η ιδιοκτήτρια του σπιτιού βρέθηκε ξαφνικά μπροστά του!

Η 33χρονη «πάγωσε» στη θέα του όπλου που κρατούσε ο όχι παραπάνω από 18 χρόνων εισβολέας και δεν τόλμησε να αντιδράσει. Αλλά και ο δράστης φαίνεται πως πανικοβλήθηκε, γιατί το έβαλε στα πόδια και έφυγε άρον- άρον, κρατώντας ωστόσο το όπλο και το πορτοφόλι της. Παρά τις φωνές που έβαλε το θύμα, πρόλαβε να εξαφανιστεί.

Κλείσιμο
*** Τίποτε δεν άφησαν οι άγνωστοι που διέρρηξαν την λυόμενη εξοχική κατοικία ενός 53χρονου ομογενούς από τη Γερμανία στην περιοχή της Κουρούτας στην Ηλεία. Οι δράστες μπήκαν από τη συρμάτινη περίφραξη του οικοπέδου, παραβίασαν την πόρτα του σπιτιού και, σύμφωνα με καταγγελία του 61χρονου αδελφού του ιδιοκτήτη, άρπαξαν ένα χορτοκοπτικό και ένα πιεστικό μηχάνημα, ένα αλυσοπρίονο, μια ηλεκτρική σκούπα, διάφορα εργαλεία και ένα ποδήλατο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης