Απολογείται ο δράστης του μπαράζ ληστειών στην Πάτρα

Απολογείται ο δράστης του μπαράζ ληστειών στην Πάτρα

Διέπραξε απανωτές ληστείες σε καταστήματα και πεζές γυναίκες, με… ψεύτικό πιστόλι!

Απολογείται ο δράστης του μπαράζ ληστειών στην Πάτρα
Προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή Πλημμελειοδικών Πατρών την Τρίτη ζήτησε και πήρε ο 30χρονος Έλληνας που αναστάτωσε το βράδυ της Παρασκευής την Πάτρα με απανωτές ληστείες σε καταστήματα και πεζές γυναίκες, τις οποίες διέπραξε με… ψεύτικό πιστόλι!

Ο δράστης ήταν μεταξύ των υπόπτων που προσήγαν οι άνδρες της Άμεσης Δράσης στην Ασφάλεια κατά την διάρκεια της έρευνας για τις ληστείες, καθώς οδηγούσε ένα λευκό Ι.Χ. μάρκας Peugeot και φορούσε τη λευκή μπλούζα με τον αριθμό «5» στα μανίκια, όπως είχαν περιγράψει οι μάρτυρες. Στο όχημα του που κατασχέθηκε, βρέθηκαν το πιστόλι replica με το οποίο διέπραξε τις ληστείες, μικροποσότητα κάνναβης, έξι ναρκωτικά χάπια, οι τσάντες, ένα πορτοφόλι και προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα των θυμάτων.

Ο 30χρονος είχε εισβάλει αρχικά σε ένα κατάστημα ενδυμάτων και προσπάθησε να ληστέψει με την απειλή του όπλου τον 24χρονο Κινέζο  υπάλληλο. Όμως, δεν τα κατάφερε και διέφυγε με το αυτοκίνητό του. Αμέσως μετά, με τον ίδιο τρόπο, λήστεψε πρώτα μια 25χρονη πεζή και στη συνέχεια άλλες δύο κοπέλες ηλικίας 19 και 20 χρόνων και άρπαξε τις τσάντες τους. Οι έρευνες για εμπλοκή του 30χρονου και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Πατρών στον οποίο οδηγήθηκε του άσκησε δίωξη για ληστείες κατ’ εξακολούθηση και κατοχή ναρκωτικών.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης