Απανωτές ληστείες από τον ίδιο δράστη στην Πάτρα

Απανωτές ληστείες από τον ίδιο δράστη στην Πάτρα

Ο άγνωστος ληστής φορούσε λευκή μπλούζα με τον αριθμό "5" στα μανίκια και αθλητικό κολάν

Απανωτές ληστείες από τον ίδιο δράστη στην Πάτρα
«Χτένιζε» την Πάτρα όλη τη νύχτα η Αστυνομία για να εντοπίσει ένα λευκό Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας Peugeot με το οποίο φέρεται να διέφυγε ένας νεαρός που επιδόθηκε σε μπαράζ ληστειών το βράδυ της Πέμπτης στους δρόμους της πόλης. Όμως, δεν κατάφερε να το εντοπίσει.

Ο άγνωστος προς το παρόν ληστής, που φορούσε λευκή μπλούζα με τον αριθμό "5" στα μανίκια και αθλητικό κολάν, εισέβαλε αρχικά σε ένα εμπορικό κατάστημα με κινέζικα είδη στην οδό Πανεπιστημίου, ακινητοποίησε με την απειλή πιστολιού τον υπάλληλο και άρπαξε όσα χρήματα υπήρχαν στο ταμείο. Στη συνέχεια, μπήκε στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε.

Κλείσιμο
Λίγο αργότερα, ένας άνδρας με την ίδια περιγραφή ακινητοποίησε μια πεζή στην οδό Καρόλου απειλώντας την με πιστόλι και την υποχρέωσε να του δώσει την τσάντα που είχε μαζί της και είχε μέσα μικρό χρηματικό ποσό. Σε μικρή απόσταση, στην οδό Δαβιέρου, προσπάθησε με τον ίδιο τρόπο να ληστέψει και μια δεύτερη γυναίκα, αλλά εκείνη αντιστάθηκε και συγκράτησε την τσάντα της αναγκάζοντάς τον να τραπεί σε φυγή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης