Αλλοδαποί συνελήφθησαν με λαθραία τσιγάρα σε Λιβαδειά και Θήβα

Αλλοδαποί συνελήφθησαν με λαθραία τσιγάρα σε Λιβαδειά και Θήβα

Τους τέσσερις Πακιστανούς χρησιμοποιούσαν κυκλώματα λαθρεμπόρων για να διαθέτουν στην αγορά της Βοιωτίας ποσότητες αδασμολόγητων τσιγάρων

Αλλοδαποί συνελήφθησαν με λαθραία τσιγάρα σε Λιβαδειά και Θήβα
Άλλα τέσσερα «βαποράκια» από το Πακιστάν, που χρησιμοποιούσαν τα κυκλώματα λαθρεμπόρων για να διαθέτουν στην αγορά της Βοιωτίας ποσότητες αδασμολόγητων τσιγάρων, έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις στην Λιβαδειά και τη Θήβα.

Στην πρώτη περίπτωση, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας σταμάτησαν για έλεγχο στη Λιβαδειά δυο Πακιστανούς, έναν 39χρονο και έναν 31χρονο, στην κατοχή των οποίων βρήκαν 750 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης. Οι δυο αλλοδαποί συνελήφθησαν και πάνω τους κατασχέθηκαν 310 ευρώ από την πώληση των λαθραίων τσιγάρων, τα οποία εστάλησαν στο Τελωνείο Οινόης για να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι.

Η δεύτερη σύλληψη έγινε στη Θήβα από αστυνομικούς της τοπικής Ασφαλείας, οι οποίοι ακινητοποίησαν για έλεγχο άλλους δυο Πακιστανούς ηλικίας 33 και 32 χρόνων και βρήκαν  στην κατοχή τους 500 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών που δεν έφεραν την ειδική ταινία του φόρου. Και αυτά πήραν το δρόμο για το Τελωνείο και οι δυο αλλοδαποί αυτόν για τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών.

Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης