Οι εταιρείες αρνήθηκαν την ελεύθερη διέλευση από τα διόδια

Οι εταιρείες αρνήθηκαν την ελεύθερη διέλευση από τα διόδια

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε, το αποκάλυψε το υπουργείο Υποδομών - Η κυβέρνηση κατέθεσε αίτημα, αλλά οι εταιρείες των αυτοκινητόδρομων επικαλέστηκαν το αιτιολογικό διασάλευσης των Συμβάσεων Παραχώρησης

Οι εταιρείες αρνήθηκαν την ελεύθερη διέλευση από τα διόδια
Διευκρινίσεις για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τα διόδια στις εθνικές οδούς έδωσε το υπουργείο Υποδομών, υποστηρίζοντας πως η κυβέρνηση είχε καταθέσει αίτημα για την ελεύθερη διέλευση των ψηφοφόρων, αλλά οι εταιρείες των αυτοκινητόδρομων δεν το έκαναν αποδεκτό, με το αιτιολογικό της διασάλευσης των Συμβάσεων Παραχώρησης.

Την είδηση αποκάλυψε αργά το απόγευμα της Κυριακής το υπουργείο Υποδομών, προκαλώντας την επίσημη αντίδραση του υπουργείου Οικονομίας, ενώ νωρίτερα είχε λάβει θέση και ο κ. Χριστοδουλάκης, ζητώντας να ελευθερωθεί η διέλευση των αυτοκινήτων από τα διόδια, έστω και για την επιστροφή των ψηφοφόρων.

«Οι εν λόγω εταιρείες με απαντητικές επιστολές τους διατύπωσαν την άρνησή τους, με το αιτιολογικό της διασάλευσης των Συμβάσεων Παραχώρησης», διευκρινίζει το υπουργείο Οικονομίας. Το σχετικό αίτημα διατυπώθηκε εγγράφως μέσω της Γενικής Γραμματείας Υποδομών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης