Αμαλιάδα: Άρπαξαν μισό τόνο χαλκού από εργοστάσιο

Αμαλιάδα: Άρπαξαν μισό τόνο χαλκού από εργοστάσιο

Άγνωστοι ¨εγδυσαν¨ γνωστή βιομηχανία της περιοχής, προκαλώντας τεράστια ζημιά με τη μεταφορά 500 και πλέον κιλών υλικού έτοιμο για επεξαργασία

Αμαλιάδα: Άρπαξαν μισό τόνο χαλκού από εργοστάσιο
Έρευνες προς κάθε κατεύθυνση διενεργούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στην Αμαλιάδα, για να εντοπίσουν τους «κυνηγούς» χαλκού που ρήμαξαν τις εγκαταστάσεις μιας γνωστής βιομηχανίας που λειτουργεί στην περιοχή και άρπαξαν μισό τόνο χαλκού.

Οι άγνωστοι δράστες παραβίασαν την περίφραξη του εργοστασίου, μπήκαν στο εσωτερικό του και άρπαξαν από μέσα κομμάτια χαλκού βάρους 500 κιλών, τα οποία προορίζονταν για επεξεργασία.

*** Με άγνωστο κατάφεραν να εισβάλουν σε ένα διαμέρισμα δευτέρου ορόφου μιας πολυκατοικίας στον Πύργο, άγνωστοι διαρρήκτες οι οποίοι ερεύνησαν τα συρτάρια της κρεβατοκάμαρας και άρπαξαν διάφορα χρυσαφικά αξίας 3.000 ευρώ. Οι δράστες μπήκαν και βγήκαν από το διαμέρισμα χωρίς να αφήσουν ίχνη παραβίασης.

Κλείσιμο
*** Παραβιάζοντας το παράθυρο της κουζίνας εισέβαλαν σε μια μονοκατοικία στην περιοχή των Δουνεΐκων Ηλείας άγνωστοι διαρρήκτες, οι οποίοι ερεύνησαν όλους τους χώρους ώσπου βρήκαν 40 ευρώ και κοσμήματα αξίας 400 ευρώ τα οποία άρπαξαν και εξαφανίσθηκαν.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης