Βρήκαν τους κλέφτες του χρηματοκιβωτίου στην Κω - Άφαντα τα 65.000 ευρώ!

Βρήκαν τους κλέφτες του χρηματοκιβωτίου στην Κω - Άφαντα τα 65.000 ευρώ!

Οι δράστες, δυο από τους οποίους είναι τσιγγάνοι ηλικίας 18 και 25 χρόνων, ενώ οι άλλοι δυο 55 και 36 χρόνων, εντοπίστηκαν όταν ο ένας από αυτούς ομολόγησε τη συμμετοχή του στην κλοπή και υπέδειξε πού είχαν «ξεφορτωθεί» το άδειο χρηματοκιβώτιο

Βρήκαν τους κλέφτες του χρηματοκιβωτίου στην Κω - Άφαντα τα 65.000 ευρώ!
Στα χέρια της Ασφάλειας βρίσκονται από το απόγευμα της Δευτέρας οι τέσσερις δράστες της κλοπής του χρηματοκιβωτίου που έγινε το περασμένο Σάββατο σε μια επιχείρηση χονδρεμπορίου στον Άγιο Νεκτάριο της Κω. Όμως, τα 65.000 ευρώ που είχε μέσα, δεν έχουν βρεθεί ακόμη.

Οι δράστες, δυο από τους οποίους είναι τσιγγάνοι ηλικίας 18 και 25 χρόνων, ενώ οι άλλοι δυο 55 και 36 χρόνων, εντοπίστηκαν όταν ο ένας από αυτούς ομολόγησε τη συμμετοχή του στην κλοπή και υπέδειξε πού είχαν «ξεφορτωθεί» το άδειο χρηματοκιβώτιο. Η μαρτυρία του και τα δακτυλικά αποτυπώματα που βρέθηκαν στο παλαιού τύπου και βάρους 200 κιλών κουτί οδήγησε στη σύλληψη των υπολοίπων. 

Κλείσιμο
Το χρηματοκιβώτιο βρέθηκε άδειο σε έναν γκρεμό κοντά στον ΧΥΤΑ του νησιού, στην περιοχή "Κολονάκια" στο Πυλί. Σε μικρή απόσταση είχε βρεθεί καμένο και το φορτηγό της επιχείρησης με το οποίο το μετέφεραν οι δράστες. Όμως, κανείς από τους συλληφθέντες δεν αποκάλυψε πού έχουν κρύψει τα χρήματα που προορίζονταν για την αποπληρωμή εμπορευμάτων και την μισθοδοσία των εργαζομένων και η προανάκριση συνεχίζεται για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

*** Τις εγκαταστάσεις ενός εργοστασίου πλαστικών στην Βιομηχανική Περιοχή της Πάτρας διέρρηξαν άγνωστοι στο χρονικό διάστημα μεταξύ Σαββάτου και Δευτέρας και έκλεψαν διάφορα αντικείμενα που δεν έχουν καταμετρηθεί ακόμη. Την κλοπή κατήγγειλε στην Αστυνομία ο υπεύθυνος του εργοστασίου που βρήκε ίχνη παραβίασης.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης