Φωτογραφίες: Αναγκαστική προσγείωση για μικρό αεροσκάφος στον Αξιό ποταμό

Φωτογραφίες: Αναγκαστική προσγείωση για μικρό αεροσκάφος στον Αξιό ποταμό

Ένας στρατιωτικός και δύο Ιταλοί οι επιβαίνοντες - Ο ένας τραυματίστηκε πιο σοβαρά και θα χρειαστεί αεροδιακομιδή με Σούπερ Πούμα - Το αεροσκάφος παρουσίασε βλάβη στον κινητήρα

Φωτογραφίες: Αναγκαστική προσγείωση για μικρό αεροσκάφος στον Αξιό ποταμό
Στον ποταμό Αξιό στο ύψος του Πολύκαστρου Κιλκίς προσγειώθηκε αναγκαστικά το απόγευμα της Κυριακής ένα μικρό αεροσκάφος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική οι τρεις επιβαίνοντες σε αυτό είναι ζωντανοί ενώ πληροφορίες από το karditsalive.net
Κλείσιμο
αναφέρουν ότι και οι τρεις έχουν τραυματιστεί. Ο ένας από τους τρεις τραυματίες είναι σε πιο σοβαρή κατάσταση και κρίθηκε απαραίτητο να υπάρξει αεροδιακομιδή με Σούπερ Πούμα. Οι άλλοι δύο τραυματίες θα μεταφερθούν σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.



Σύμφωνα με το seleo.gr το αεροσκάφος πραγματοποιούσε εκπαιδευτική πτήση από το Πολύκαστρο στο αερδρόμιο «Μακεδονία» και έπειτα από βλάβη στον κινητήρα ο πιλότος ο οποίος είναι στρατιωτικός αναγκάστηκε να κάνει την προσνήωση στον Αξιό ποταμό.



O στρατιωτικός πιλότος έχει μεταφερθεί στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη και οι άλλοι δύο επιβάτες, ιταλικής καταγωγής, στο νοσοκομείο του Κιλκίς. 

Φωτογραφίες: seleo.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης