Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η «ταχυδρόμος» των Πυρήνων της Φωτιάς

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η «ταχυδρόμος» των Πυρήνων της Φωτιάς

Η μητέρα των αδελφών Τσάκαλου μου έδωσε μια τσάντα για να τη δώσω σε μια φίλη της χωρίς να γνωρίζω τι περιείχε η τσάντα, υποστήριξε ενώπιον του ανακριτή - Ελεύθερος και ο 32χρονος που είχε συλληφθεί το περασμένο Σαββατοκύριακο

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η «ταχυδρόμος» των Πυρήνων της Φωτιάς
Ελεύθερη με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα, αφέθηκε μετά την απολογία της στον ανακριτή Ε. Νικόπουλο η 36χρονη που φέρεται να είχε ρόλο μεταφορέα στην υπόθεση του σχεδίου «Γοργοπόταμος» που οργάνωναν μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς με τον Χριστόδουλο Ξηρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε: «με την μητέρα των αδελφών Τσάκαλου είμαστε γειτόνισσες. Έχουμε φιλική σχέση και ασχολούμαστε ενεργά με τη ζωοφιλία. Επειδή δουλεύω στη Νίκαια μου έδωσε μια τσάντα και μου είπε ότι θα περάσει μια φίλη της να την πάρει από εμένα. Δέχθηκα να την εξυπηρετήσω χωρίς να γνωρίζω τι περιείχε η τσάντα».

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης μετά την απολογία του στον ανακριτή και ο 32χρονος άντρας που είχε συλληφθεί για την ίδια υπόθεση το περασμένο Σαββατοκύριακο. 

Κλείσιμο
Στον 32χρονο επιβλήθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης σε ΑΤ της περιοχής του.

Αύριο απολογείται στον ανακριτή η 22χρονη Αγγελική Σπυροπούλου που φέρεται να είναι το πρόσωπο - κλειδί στην υπόθεση Ξηρού.
 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης