Συνελήφθη 36χρονη για συμμετοχή στους «Πυρήνες της Φωτιάς»
ΟΙ αστυνομικοί θεωρούν ότι λειτουργούσε σαν αγγελιοφόρος μεταξύ των έγκλειστων στις φυλακές Κορυδαλλού που κατηγορούνται για συμμετοχή στους «Πυρήνες» και της καταζητούμενης Αγγελικής
Μια 36χρονη που κατηγορείται ότι λειτουργούσε σαν «ταχυδρόμος» μεταξύ των έγκλειστων στις φυλακές Κορυδαλλού που κατηγορούνται για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» και της καταζητούμενης Αγγελικής, συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου.
Η 36χρονη που θεωρείται από την Ελληνική Αστυνομία περιφερειακό μέλος των «Πυρήνων της Φωτιάς». συνελήφθη στο σπίτι της στην Σαλαμίνα.
Σήμερα, η γυναίκα που κατά την ΕΛΑΣ λειτουργούσε σαν αγγελιοφόρος μεταξύ των φυλακισμένων που κατηγορούνται για συμμετοχή στους «Πυρήνες» και της συνεργάτιδας του Χριστόδουλου Ξηρού Αγγελικής, αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Σε βάρος της είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του ειδικού εφέτη ανακριτή και αντιμετωπίζει την κατηγορία της ένταξης στην τρομοκρατική οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.