Καλαμάτα: Ο Αλβανός δολοφόνος της γυμνάστριας παρουσιαζόταν ως Ιταλός

Καλαμάτα: Ο Αλβανός δολοφόνος της γυμνάστριας παρουσιαζόταν ως Ιταλός

Η κοπέλα χώρισε τον 30χρονο κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων

Καλαμάτα: Ο Αλβανός δολοφόνος της γυμνάστριας παρουσιαζόταν ως Ιταλός
Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι της Καλαμάτας από τη στυγερή δολοφονία της 32χρονης γυμνάστριας, η οποία έχασε τη ζωή της από τα πυρά του πρώην συντρόφου της.

Η άτυχη Ελίνα Βαχαβιόλου, η οποία ήταν βαριά τραυματισμένη στο κεφάλι, νοσηλευόταν στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου τελικά άφησε την τελευταία της πνοή σκορπίζοντας θλίψη σε συγγενείς και φίλους. 

Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Παρασκευής  στην οδό Αβίας, μετά από έντονο καυγά. 

Κλείσιμο
Ο Αλβανός δράστης και πρώην φίλο της, που είχε απελαθεί πριν από ένα χρόνο αλλά επέστρεψε παράνομα στην Ελλάδα και δούλευε ως εργάτης, φέρεται να χτύπησε αρχικά με ρόπαλο την 32χρονη και στη συνέχεια την πυροβόλησε στο κεφάλι, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι όλα συνέβησαν μπροστά στον πατέρα της κοπέλας! Αμέσως μετά ο δράστης έστρεψε το πιστόλι κατά πάνω του και αυτοπυροβολήθηκε, ενώ τις πρώτες πρωινές ώρες, υπέκυψε στα τραύματα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό περιβάλλον της 32χρονης, η κοπέλα χώρισε τον 30χρονο κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων. 

Η άτυχη Ελίνα


Αιτία στάθηκε το γεγονός ότι έμαθε την πραγματική του ταυτότητα, αφού ο 30χρονος παρουσιαζόταν στην Καλαμάτα ως Ιταλός, με το όνομα Erisiano Capetano, ενώ στην πραγματικότητα είχε αλβανική καταγωγή και το επώνυμό του ήταν Ismaitzil.

Πάντως, η Ελίνα δεν είχε διαμαρτυρηθεί ποτέ σε κάποιον φίλο ή συγγενή της για τον πρώην σύντροφό της.

Ο δράστης


Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η 32χρονη ήταν μοναχοπαίδι, δεν έδινε δικαιώματα για την προσωπική της ζωή, ενώ ήταν και η «καρδιά» της παρέας, μια κοπέλα η οποία με την θετική της αύρα έκανε και τους γύρω της χαρούμενους. Επίσης, της άρεσε η δουλειά της και εργαζόταν σκληρά σε γυμναστήριο στην Καλαμάτα.

Η Αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για να λύσει το μυστήριο με την ταυτότητα του Αλβανού, αλλά και να εξακριβώσει τα ακριβή αίτια της τραγωδίας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης