Έδειχναν σεντόνια σε ηλικιωμένους και τους έκλεβαν

Έδειχναν σεντόνια σε ηλικιωμένους και τους έκλεβαν

Ως τώρα, έχουν εξιχνιαστεί τρεις κλοπές σε εντελώς διαφορετικές περιοχές της χώρας κι αυτό κάνει τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι τα θύματά τους είναι πολύ περισσότερα

Έδειχναν σεντόνια σε ηλικιωμένους και τους έκλεβαν
Περισσότερο από ένα χρόνο κράτησε η δράση δυο απατεώνων που άρπαζαν τις οικονομίες ηλικιωμένων την ώρα που τους έκαναν επίδειξη σε σεντόνια και κουβέρτες, τα οποία δήθεν πωλούσαν. Ως τώρα, έχουν εξιχνιαστεί τρεις κλοπές σε εντελώς διαφορετικές περιοχές της χώρας κι αυτό κάνει τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι τα θύματά τους είναι πολύ περισσότερα.

Οι δράστες ηλικίας 45 και 25 χρόνων εντοπίστηκαν μετά από αναζητήσεις των αστυνομικών του τμήματος Ελασσόνας ενώ κινούνταν με το Ι.Χ. αυτοκίνητό τους στην ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου. Λίγο νωρίτερα, είχαν αρπάξει 1.900 ευρώ με τη μέθοδο της απασχόλησης από έναν 85χρονο στο σπίτι του οποίου έκαναν επίδειξη των εμπορευμάτων τους. Πάνω τους βρέθηκαν 1.400 ευρώ τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και  το αυτοκίνητο.

Στην προανάκριση εξιχνιάστηκαν άλλες δυο παρόμοιες κλοπές που είχαν διαπράξει στο διάστημα των τελευταίων 13 μηνών. Συγκεκριμένα, τον Δεκέμβριο του 2013 είχαν αρπάξει 300 ευρώ από το σπίτι ενός 85χρονου στην ευρύτερη περιοχή της Καβάλας και τον περασμένο Αύγουστο άλλα 390 ευρώ από το σπίτι μιας 88χρονης στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τους δράστες και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις, καθώς μετακινούνταν από περιοχή σε περιοχή. Στο μεταξύ, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης