Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο 29χρονος Kosmin Gaitan που αναζητούσαν για τη δολοφονία του Μένη Κουμανταρέα οι Αρχές. Ο 29χρονος που παραδόθηκε σήμερα το πρωί στην Αστυνομία,συνοδεία του δικηγόρου του, φέρεται να δολοφόνησε, μαζί με τον ήδη συλληφθέντα ομοεθνή του Στεφάν, τον γνωστό συγγραφέα.
Μάλιστα ο 29χρονος εικάζεται ότι έχει στην κατοχή του τις 150.000 που ο Κουμανταρέας πήρε από την πώληση του σπιτιού του στην Κηφισιά και τα οποία φαίνεται ότι αποτέλεσαν το κίνητρο της δολοφονίας.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας