Βόνιτσα: Καταδίκες για επίθεση εναντίον αστυνομικών

Βόνιτσα: Καταδίκες για επίθεση εναντίον αστυνομικών

Οι δυο συγγενείς διασκέδαζαν επί ώρες στο κατάστημα τα ξημερώματα της Κυριακής, αλλά όταν ήρθε η... «λυπητερή» αρνήθηκαν να πληρώσουν και σηκώθηκαν να φύγουν

Βόνιτσα: Καταδίκες για επίθεση εναντίον αστυνομικών
«Καμπάνα» έριξε το Αυτόφωρο δικαστήριο της Λευκάδας σε δυο νεαρούς «νταήδες» τσιγγάνους που προκάλεσαν επεισόδιο σε νυχτερινό κέντρο της Βόνιτσας και κατά την διαφυγή τους επιχείρησαν να παρασύρουν αστυνομικούς και ανυποψίαστους διαβάτες με το αυτοκίνητό τους.

Οι δυο συγγενείς ηλικίας 30 και 26 χρόνων διασκέδαζαν επί ώρες στο κατάστημα τα ξημερώματα της Κυριακής, αλλά όταν ήρθε η... «λυπητερή» αρνήθηκαν να πληρώσουν και σηκώθηκαν να φύγουν. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ειδοποίησε την Αστυνομία και  άνδρες του τοπικού τμήματος έκαναν σήμα στο αυτοκίνητο των δυο νεαρών να σταματήσει. Όμως, εκείνοι προσπάθησαν να πέσουν πάνω τους, ενώ από τους ελιγμούς τους κινδύνευσαν και περαστικοί.

Αν και προέβαλαν σθεναρή αντίσταση, οι δυο τσιγγάνοι συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς και σε βάρος τους ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και αντίσταση, με την οποία παραπέμφθηκαν να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία. Το δικαστήριο επέβαλε ποινές φυλάκισης τριών ετών στον 30χρονο οδηγό του αυτοκινήτου και οκτώ μηνών στον 26χρονο επιβάτη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης