Θεσσαλονίκη: Ένας νεκρός από τις πλημμύρες - Παρασύρθηκε από χείμαρρο

Θεσσαλονίκη: Ένας νεκρός από τις πλημμύρες - Παρασύρθηκε από χείμαρρο

Βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του - Προβλήματα από τη συνεχή βροχόπτωση σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης και στις περισσότερες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας

Θεσσαλονίκη: Ένας νεκρός από τις πλημμύρες - Παρασύρθηκε από χείμαρρο
Θύμα της κακοκαιρίας των τελευταίων ημερών έπεσε 63χρονος, όταν το Ι.Χ. που οδηγούσε παρασύρθηκε από ορμητικό χείμαρρο, στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Σχολαρίου - Λαγκαδικίων Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Στο ίδιο όχημα επέβαινε , κατά την Αστυνομία, η 64χρονη κουνιάδα του, η οποία μεταφέρθηκε με συμπτώματα υποθερμίας στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης. Στο συγκεκριμένο δρόμο είχε διακοπεί αρκετές ώρες νωρίτερα η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω υπερχείλισης χειμάρρου. Μάλιστα, σύμφωνα με την Αστυνομία, στο σημείο υπήρχε κατάλληλη σήμανση προειδοποίησης των οδηγών.

Την ίδια ώρα, προβλήματα έχει προκαλέσει η συνεχής βροχόπτωση σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης και στις περισσότερες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας, όπου η ταχύτητα των οχημάτων διεξάγεται με χαμηλές ταχύτητες. Εξάλλου, κλειστοί λόγω υπερχείλισης χειμάρρων παραμένουν τις τελευταίες ώρες επαρχιακοί και δημοτικοί δρόμοι σ΄ολόκληρο το νομό.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, εκτός από την παραπάνω επαρχιακή οδό που συνδέει το Σχολάρι με τα Λαγκαδίκια, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Λαγκαδά - Ηρακλείου, όπως επίσης στη δημοτική οδό Λαγκαδά - Ασσήρου. Επίσης, εξαιτίας υπερχείλισης του ρέματος που βρίσκεται στην 8η οδό έχει διακοπεί η κυκλοφορία στη δημοτική οδό από Ταγαράδες προς Θέρμη και λόγω της υπερχείλισης του ρέματος που βρίσκεται στη Θέρμη, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στη συμβολή των οδών Αεροπορίας και Μ. Αλεξάνδρου.

Εξάλλου, λόγω της υπερχείλισης του Γαλλικού ποταμού , δεν διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτβων στους ακόλουθους δημοτικούς δρόμους: Πεντάλοφος-Βουστάσια, Πεντάλοφος-Φιλαδέλφεια και Σίνδος-Βιολογικός Καθαρισμός. Ακόμη, στο Μελισσουργό έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Μελισσουργού - Στανού - Αρναίας Χαλκιδικής.

Διακοπές κυκλοφορίας υπάρχουν και σε σημεία επαρχιακών δρόμων των νομών Κιλκίς και Χαλκιδικής, όπου τα οχήματα κινούνται από παρακαμπτήριους δρόμους. Τα σημεία αυτά είναι τα εξής: Στο Κιλκίς, στο 6ο χλμ. επαρχιακής οδού Κιλκίς - Μελανθίου, στην επαρχιακή οδό Λειψυδρίου - Φαναρίου, στην ισόπεδη διάβαση του Γαλλικού ποταμού επί της Επαρχιακής οδού Αργυρούπολης - Σεβαστού και στο 1ο χλμ. της επαρχιακής οδού Μανδρών - Γαλλικού.
Κλείσιμο

Στη Χαλκιδική, η κυκλοφορία διεκόπη στα παρακάτω σημεία: στο 1ο χλμ. της επαρχιακής οδού Μεταμόρφωσης - Μεταγγιτσίου, στην επαρχιακή οδό Βαρβάρας - Ολυμπιάδας, πριν την κεντρική είσοδο του οικισμού Ολυμπιάδας, στην 1η είσοδο του δημοτικού διαμερίσματος Βραστάμων, στο 1ο χλμ. της επαρχιακής οδού Ορμύλιας - Βατοπεδίου, στο 2ο χλμ. της επαρχιακής οδού Ορμύλιας - Βραστάμων, στο 4ο χλμ. της επαρχιακής οδού Γοματίου - Ιερισσού, στο 3ο χλμ. της επαρχιακής οδού Ν. Ηράκλειας -Ν. Καλλικράτειας, στο 4ο χλμ. επαρχιακής οδού Ν. Καλλικράτειας - Σωζόπολης και στο 2ο χλμ. της επαρχιακής οδού Αγίου Παύλου - Ν. Γωνιάς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης