Συνάντηση Μώραλη με κατοίκους της Παλαιάς Κοκκινιάς

Συνάντηση Μώραλη με κατοίκους της Παλαιάς Κοκκινιάς

Ενημέρωσε τους δημότες για τις αποζημιώσεις που δικαιούνται αλλά και για την πρόθεση της δημοτικής Αρχής να διεκδικήσει την υλοποίηση αντιπλημμυρικών έργων

Συνάντηση Μώραλη με κατοίκους της Παλαιάς Κοκκινιάς
Με εκπροσώπους κατοίκων της Παλαιάς Κοκκινιάς συναντήθηκε την Τρίτη ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης.

Ο κ. Μώραλης ενημέρωσε τους εκπροσώπους των κατοίκων για τις αποζημιώσεις που δικαιούνται αλλά και για την πρόθεση της δημοτικής Αρχής να διεκδικήσει την υλοποίηση αντιπλημμυρικών έργων σε συνεργασία με τους όμορους Δήμους και την Περιφέρεια, ενώ δεσμεύθηκε ότι θα υπάρξει ένα σαφές και ολοκληρωμένο σχέδιο για τα θέματα που αφορούν συνολικά την περιοχή.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης -που πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα- οι δημότες μίλησαν στον κ. Μώραλη τόσο τα προβλήματα που προέκυψαν μετά από τις πλημμύρες, όσο και μια σειρά βασικών ζητημάτων που αφορούν στην περιοχή τους, όπως είναι οι χώροι πρασίνου, οι παιδικές χαρές κ.α. αλλά και το μακροχρόνιο θέμα της έλλειψης βασικών υποδομών.

Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη Οκτωβρίου ο κ. Μώραλης είχε επισκεφτεί την Παλαιά Κοκκινιά,  προκειμένου να δει από πρώτο χέρι το μέγεθος των ζημιών από τις πλημμύρες που έπληξαν την χώρα αλλά και να συζητήσει με τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι αναγνώρισαν ότι το πρόβλημα δεν δημιουργήθηκε από τα φρεάτια αλλά από την απουσία αντιπλημμυρικών έργων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης