Φωτογραφίες: Στο πλευρό των πληγέντων στην παλιά Κοκκινιά ο Γιάννης Μώραλης

Φωτογραφίες: Στο πλευρό των πληγέντων στην παλιά Κοκκινιά ο Γιάννης Μώραλης

Ο δήμαρχος Πειραιά δεσμεύθηκε να θέσει το θέμα  για την άμεση ολοκλήρωση των αντιπλημμυρικών έργων στην περιοχή

Φωτογραφίες: Στο πλευρό των πληγέντων στην παλιά Κοκκινιά ο Γιάννης Μώραλης
Στην Παλιά Κοκκινιά, την περιοχή στην οποία καταγράφηκαν τα σημαντικότερα προβλήματα από τη νεροποντή της Παρασκευής, προκειμένου να δει από πρώτο χέρι το μέγεθος της ζημιάς αλλά και να συζητήσει με τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι αναγνώρισαν ότι το πρόβλημα δεν δημιουργήθηκε από τα φρεάτια αλλά από την απουσία αντιπλημμυρικών έργων.

Το θέμα αυτό δεσμεύθηκε να θέσει ο κύριος Μώραλης στους αρμόδιους φορείς και στην κεντρική Κυβέρνηση, που έχουν την ευθύνη για την υλοποίηση τέτοιων μεγάλων έργων που ξεπερνούν τα όρια του Δήμου Πειραιά. 



Παράλληλα ο δήμαρχος Πειραιά ζήτησε από τον Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά κ. Γαβρίλη να πραγματοποιηθεί άμεσα σύσκεψη της Περιφέρειας με το Δήμο Πειραιά και τους όμορους Δήμους, προκειμένου να υπάρξει μια ενιαία στρατηγική για την οριστική επίλυση αυτού του μεγάλου προβλήματος.
Κλείσιμο



«Είμαστε έξω για να καταγράψουμε τα προβλήματα και  ελπίζω να τηρηθεί η δέσμευση του Πρωθυπουργού ότι άμεσα θα αποζημιωθούν οι άνθρωποι που εν μέσω μιας σφοδρής οικονομικής κρίσης υφίστανται άλλη μια ταλαιπωρία. Αυτό μπορώ να πω με ρεαλισμό και σοβαρότητα. Να πούμε ότι δεν θα επαναληφθεί αυτό μόνο με ενέργειες του Δήμου δεν γίνεται, όσο και αν ακούγεται κυνικό, αυτή είναι η κατάσταση. Αν δεν παρέμβει η κεντρική εξουσία, η Περιφέρεια και οι Δήμοι όλοι μαζί για να αντιμετωπίσουμε το θέμα, θα έχουμε δυστυχώς παρόμοια φαινόμενα στο μέλλον» ανέφερε στη δήλωσή του ο κ. Μώραλης.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης