Οι δημοσιογράφοι ψηφίζουν για την ΠΟΕΣΥ

Οι δημοσιογράφοι ψηφίζουν για την ΠΟΕΣΥ

Το sms του Πέτρου Τρουπιώτη που εστάλη πέντε φορές και η συγγνώμη του υποψηφίου μετά τις μαζικές διαμαρτυρίες

Οι δημοσιογράφοι ψηφίζουν για την ΠΟΕΣΥ
Στις 19.30 το απόγευμα της Πέμπτης ολοκληρώνεται η διήμερη ψηφοφορία των δημοσιογράφων που είναι μέλη της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών για την ανάδειξη των αντιπροσώπων της ΕΣΗΕΑ στο 7ο Τακτικό Πανελλαδικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ).

Ισως περισσότερο από κάθε άλλη φορά, η συγκεκριμένη εκλογική διαδικασία εξελίχθηκε χαλαρά, σε βορειοευρωπαϊκό μοτίβο. Οι υποψήφιοι των παρατάξεων ενημέρωσαν τους δημοσιογράφους ζητώντας την ψήφο τους με emails, μέσω των κοινωνικών δικτύων, ενώ κάποιες από τις παρατάξεις τύπωσαν και φυλλάδια με τις θέσεις τους.

Κάποιοι άλλοι έστειλαν sms, για να επικοινωνήσουν με τους δημοσιογράφους ζητώντας την ψήφο τους. Κάποιοι όμως, όπως ο Πέτρος Τρουπιώτης, υποψήφιος κι αυτός για την ΠΟΕΣΥ, το παράκαναν βομβαρδίζοντας τους ψηφοφόρους με τα sms τους. Πέντε γραπτά μηνύματα έστειλε ο συγκεκριμένος υποψήφιος για να προωθήσει την υποψηφιότητά του, γεγονός που ενόχλησε πολλούς...

Κλείσιμο


Ηταν τόσο πολλές οι διαμαρτυρίες που σήμερα ο Πέτρος Τρουπιώτης αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη με άλλο sms που έστειλε μαζικά σε όλα τα μέλη της ΕΣΗΕΑ. «Ο δαίμονας του υπολογιστή -δυστυχώς- έστειλε sms πολλές φορές. Συγγνώμη. Πέτρος Τρουπιώτης «Δημοσιογράφοι για την δημοσιογραφία», η παράταξη του Πάνου Σόμπολου», έγραψε ο καλός συνάδελφος βρίσκοντας την ευκαιρία να υπενθυμίσει την υποψηφιότητά του ακόμη και απολογούμενος!

Πάντως, πριν την αποστολή των «απολογητικών» sms στα κινητά των μελών της ένωσης, ο κ. Τρουπιώτης υπερασπίστηκε την τακτική του, μέσω του Twitter, όπου έγραφε το βράδυ της Τετάρτης: «Για όσους συναδέλφους διαμαρτύρονται για τα sms περί των εκλογών: Η με κάθε μέσο ενημέρωση (έστω και υπερβολική) για την υποψηφιότητα κάποιου πιστεύω ότι είναι θεμιτή. Ιδίως στα μέλη του ίδιου σωματείου.  Σε όποιους πάντως ενοχλήθηκαν προσωπικά ζητώ συγγνώμη».


Εμείς να ευχηθούμε σε όλους τους υποψηφίους καλή επιτυχία και εκπλήρωση των υποσχέσεών τους για μείωση της ανεργίας στον κλάδο των Μέσων Ενημέρωσης. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης