Ιωάννινα: Αναζητούν ασυνείδητο οδηγό που παρέσυρε ανήλικη

Ιωάννινα: Αναζητούν ασυνείδητο οδηγό που παρέσυρε ανήλικη

Ο δράστης χτύπησε τη 15χρονη μαθήτρια και την εγκατέλλειψε στη μέση του δρόμου - Η νεαρή κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κάταγμα στο πόδι

Ιωάννινα: Αναζητούν ασυνείδητο οδηγό που παρέσυρε ανήλικη

Μέρα- μεσημέρι παρέσυρε ένα ανήλικο κορίτσι κινούνταν με το ποδήλατό του σε κεντρικό σημείο των Ιωαννίνων, το τραυμάτισε σοβαρά, αλλά ούτε καν σταμάτησε να δει αν είναι ζωντανή, ένας ασυνείδητος οδηγός που αναζητείται από την Τροχαία.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο δράστης ακολουθούσε το ποδήλατο στο οποίο επέβαινε η 15χρονη μαθήτρια, αλλά φαίνεται πως ο οδηγός ήταν… βιαστικός γιατί επιχείρησε να την προσπεράσει στην πλατεία Ομήρου αναπτύσσοντας ταχύτητα. Όμως, την χτύπησε και την έριξε στο οδόστρωμα, αλλά εγκατέλειψε το σημείο του ατυχήματος και εξαφανίστηκε.

Η άτυχη μαθήτρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί κάταγμα στο πόδι της και παραμένει για νοσηλεία. Οι συγγενείς της απευθύνουν έκκληση σε όποιον είδε το ατύχημα και έχει πληροφορίες για το αυτοκίνητο που την εγκατέλειψε, να επικοινωνήσει με το τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων στο τηλέφωνο 26510 26308 ή στο 100.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης