Φωνές και βρισιές όταν Μιχαλολιάκος και Λαγός έφτασαν στον Κορυδαλλό

Φωνές και βρισιές όταν Μιχαλολιάκος και Λαγός έφτασαν στον Κορυδαλλό

Την ώρα που αυτοκινητοπομπή έφτασε στον Κορυδαλλό, οι κρατούμενοι τους ετοίμασαν «θερμή» υποδοχή, κλοτσώντας αντικείμενα και κάγκελα, συνοδευόμενα από κραυγές και αποδοκιμασίες

Ο Φιλέλληνας Μπονο, οι Τούρκοι και οι Celebrities!
Φωνές και βρισιές όταν Μιχαλολιάκος και Λαγός έφτασαν στον Κορυδαλλό
Για τη μεταγωγή του Νίκου Μιχαλολιάκου και του Γιάννη Λαγού στις φυλακές Κορυδαλλού είχαν ληφθεί δρακόντεια μέτρα ασφαλείας...

Χαρακτηριστικό είναι ότι κατά τη διάρκεια της διαδρομής από τη ΓΑΔΑ στον Κορυδαλλό, έκλειναν σταδιακά οι δρόμοι ώστε να μη καθυστερήσει η αυτοκινητοπομπή της ΕΛΑΣ. Οι αστυνομικοί έπρεπε να λάβουν και πρόσθετα μέτρα λόγω των κρατουμένων, οι οποίοι είχαν ξεκαθαρίσει από την αρχή πως τα στελέχη της Χρυσής Αυγής είναι ανεπιθύμητα στις φυλακές.

Κλείσιμο
Από νωρίς οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές που είχαν πληροφορηθεί τον αναβρασμό που επικρατούσε στα κελιά των κρατουμένων ενόψει της άφιξης των Μιχαλολιάκου και Λαγού.

Την ώρα που αυτοκινητοπομπή έφτασε στον Κορυδαλλό, οι κρατούμενοι τους ετοίμασαν «θερμή» υποδοχή, κλοτσώντας αντικείμενα και κάγκελα, συνοδευόμενα από κραυγές και αποδοκιμασίες.

Ο αρχηγός της ΧΑ, Νίκος Μιχαλολιάκος και ο βουλευτής της οργάνωσης Γιάννης Λαγός θα κρατηθούν στην 6η πτέρυγα των γυναικείων φυλακών και θα προαυλίζονται μόνοι τους.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο «πυρηνάρχης» της Τοπικής Οργάνωσης Νίκαιας, Γιώργος Πατέλης αποφασίστηκε να κρατηθεί στις φυλακές Μαλανδρίνου όπου κρατείται και ο Γιώργος Ρουπακιάς για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Η ανθυπαστυνόμος της Ασφάλειας Πειραιά που φέρεται να είναι το «βαθύ λαρύγγι» της οργάνωσης στην ΕΛ.ΑΣ. αποφασίστηκε να μεταφερθεί στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα στη Θήβα.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης