Με σκάφος "δανεικό" και τζιπ που "παίρνει μπρος" όποτε θέλει

Με σκάφος "δανεικό" και τζιπ που "παίρνει μπρος" όποτε θέλει

Δε φτάνει που το λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης  εδώ και μήνες δεν έχει δικό του σκάφος αλλά "δανεικό" από την Καβάλα μέχρι να επισκευαστεί το δικό του, ουσιαστικά δεν έχει ούτε αυτοκίνητο. Ένα τζιπ διαθέτει όλο κι όλο κι αυτό "παίρνει μπρος" ανάλογα με τα κέφια του

Εθνικός-Παπάγος 74-81
Με σκάφος "δανεικό" και τζιπ που "παίρνει μπρος" όποτε θέλει
Δε φτάνει που το λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης  εδώ και μήνες δεν έχει δικό του σκάφος αλλά "δανεικό" από την Καβάλα μέχρι να επισκευαστεί το δικό του, ουσιαστικά δεν έχει ούτε αυτοκίνητο. Ένα τζιπ διαθέτει όλο κι όλο κι αυτό "παίρνει μπρος" ανάλογα με τα κέφια του!

Το ένα και μοναδικό όχημα του σώματος το προηγούμενο διάστημα είχε χαλάσει και βρισκόταν για επισκευή. Από ότι φαίνεται όμως αυτό εξακολουθεί να λειτουργεί ανάλογα με την ημέρα και τα κέφια του με αποτέλεσμα οι λιμενικοί τζιπάκι να έχουν, αλλά τζιπάκι να μην βλέπουν.
Κλείσιμο

Ταυτόχρονα το λιμεναρχείο εξακολουθεί να μην έχει δικό του σκάφος και να χρησιμοποιεί αυτό που του έχει παραχωρηθεί από το λιμεναρχείο Καβάλας. Και όλα αυτά συμβαίνουν γιατί η πολιτεία και το αρμόδιο υπουργείο εξακολουθούν να μην δίνουν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει όπως λένε το σώμα δυσκολεύοντας την δουλειά των λιμενικών. 
Διαβάστε περισσότερα στο e-evros.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης