Τον δάγκωσε αλεπού, αλλά δεν ήταν λυσσασμένη

Τον δάγκωσε αλεπού, αλλά δεν ήταν λυσσασμένη

Για  μέρες ζούσε με το φόβο μήπως  είχε μολυνθεί από λύσσα μετά  τα αλλεπάλληλα κρούσματα που έχουν εντοπιστεί σε αλεπούδες, ένας κτηνοτρόφος που ένιωσε τα δόντια μιας αλεπούς...

Τον δάγκωσε αλεπού, αλλά δεν ήταν λυσσασμένη
Για  μέρες ζούσε με το φόβο μήπως  είχε μολυνθεί από λύσσα μετά  τα αλλεπάλληλα κρούσματα που έχουν εντοπιστεί σε αλεπούδες, ένας κτηνοτρόφος που ένιωσε τα δόντια μιας αλεπούς στην προσπάθειά του να την απομακρύνει από τα ζώα του στους Παπαδάτες της Πρέβεζας!

Οι κραυγές  που έβαλε ο άτυχος άνδρας  μετά την ισχυρή δαγκωματιά  που δέχθηκε, κινητοποίησαν τους  κατοίκους της περιοχής που  έσπευσαν κοντά του και θανάτωσαν  την αλεπού. Ο τραυματίας δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς του Αγροτικού Κτηνιατρείου Θεσπρωτικού, οι οποίοι πήραν δείγματα από το ζώο και τα έστειλαν στο τμήμα Ιολογίας του Κέντρου Κτηνιατρικών Ιδρυμάτων στην Αθήνα για τον απαραίτητο έλεγχο.

Πέρασαν  αρκετά 24ωρα και χρειάστηκαν αλλεπάλληλα  τηλεφωνήματα προς τους αρμόδιους του Κέντρου, ώσπου να πειστούν ότι έπρεπε να επιταχυνθεί ο έλεγχος του δείγματος για να διαπιστωθεί αν το θύμα είχε μολυνθεί. Τελικά, αποδείχθηκε ότι η αλεπού δεν είχε προσβληθεί από λύσσα και η καρδιά του κτηνοτρόφου πήγε στη θέση της!
Κλείσιμο

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης